JOSE FELICIANO SI GEORGE NICOLESCU SE REINTALNESC DUPA 41 DE ANI

0
44

Jose Feliciano REDUCEREJose Feliciano si George Nicolescu. Doi artisti nevazatori. In urma cu patru decenii, George Nicolescu a vrut sa-l cunoasca personal pe Jose Feliciano. I-a scris o scrisoare pe care a reusit sa i-o dea marelui chitarist latin, care venise in Romania. Din pacate, George Nicolescu nu a reusit sa stea de vorba, sa-l cunoasca pe Jose Feliciano. Dar, iata, pe 16 martie, artistul latin va sustine un concert la Sala Palatului! Pe 12 martie, George Nicolescu va implini 65 de primaveri. Cadoul pe care il primeste artistul roman de la organizatorul evenimentului, German Quality Entertainment, este o intalnire cu Jose Feliciano.  
  
Cand a aflat ce va primi de ziua lui, George Nicolescu a intinerit pe loc! Cu emotie in glas, a facut urmatoarea marturisire: „In luna mai a anului 1974, am auzit ca Jose Feliciano vine in Romania. Imi placea foarte mult cum canta. Simteam ca suntem confrati de suferinta, amandoi fiind nevazatori. Eram student la Facultatea de Limbi Romanice, sectia franceza-romana, si nu prea aveam bani pentru a cumpara un bilet, dar i-am scris o scrisoare. Un coleg de facultate, care era din Cuba, a facut traducerea in limba spaniola. Am fost impreuna cu sotia mea, Geta, la Sala Palatului si l-am asteptat pe Jose Feliciano la intrarea artistilor. L-am prins cand a iesit de la spectacol si am reusit sa-i dau scrisoarea. Din pacate, eu nu stiam engleza, iar el nu stia franceza. Eu incercam sa-i spun cine sunt, in limba franceza, iar el vorbea pe limba lui. Nu ne-am inteles de nici un fel. Jose nu a stat mult, a plecat cu insotitorul lui. Nu stiu daca a citit scrisoarea… Eu l-am tot urmarit de-a lungul anilor. Chiar ma bucur ca si lui Jose Feliciano ii plac Beatles-ii. A preluat cateva piese de la ei si le-a facut in felul sau. Imi doresc sa dau mana cu el, sa-i spun ca-i apreciez foarte mult muzica si ca felul in care a existat el in viata mea este unul deosebit… Ii multumesc din suflet lui Christian Raetscher. A facut un om fericit!”.
Geniu al muzicii, cum a fost denumit de Carlos Santana, Jose Feliciano vine sa ne cucereasca inimile pe data de 16 martie, la Sala Palatului din Bucuresti incepand cu ora 20.00.  Accesul publicului se face de la ora 19.00!
Va reamintesc ca German Quality Entertainment vine in sprijinul pensionarilor, elevilor si studentilor, ce si-au aratat interesul sutinut de a participa la primul si probabil singurul concert Jose Feliciano in Romania, oferind pe aceasta cale bilete cu 50% mai ieftine.
Speram ca aceasta reducere sa fie o surpriza extrem de placuta, un cadou pentru cei care isi doresc foarte mult sa-l vada si sa-l asculte live pe acest minunat muzician, care si-a exprimat in cateva interviuri dorinta de a fi alaturi de inima romanilor prin piesele sale de mare succes la nivel mondial!, a declarat Christian Raetscher, fondator, director general GQE.

 • Astfel, persoanele care intra intr-una dintre aceste categorii (pensionar, elev, student) sunt rugate sa aiba talonul de pensie, carnetul de elev sau student in momentul achizitionarii unui bilet de la unul dintre oficiile de ticketing. In cazul in care achizitia se realizeaza online, actele trebuie sa existe asupra persoanei in ziua evenimentului, pentru a putea face dovada la intrarea in Sala Palatului.

 
Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

 • Categoria 1 – 149 Ron
 • Categoria 2 – 99 Ron
 • Categoria 3 – 74 Ron
 • Categoria 4 – 49 Ron
 • – sectoarele J, K, L, M – 25 Ron

Acestea sunt disponibile online pe:

 • bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
 • eventim.ro;
 • myticket.ro si magazinele Diverta;
 • iabilet.ro;
 • blt.ro
 • ro
 • ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here