Julio Iglesias vorbește despre ceea ce l-a învățat Dolly Parton și despre fiul lui, Enrique

0
227

Alături de Enrique și Julio Jose în Hawaii
Alături de Enrique și Julio Jose în Hawaii

În 2012, Julio Iglesias a acordat un interviu publicației Huffington Post în care vorbește despre fiul lui, Enrique, despre relația cu Dolly Parton și despre pasiunea pentru muzică și frumos care nu l-a părărsit niciodată.
„În ceea ce-l privește pe Enrique, nu despre cântat vreau să vorbesc ci despre aptitudine și atitudine. Enrique are sângele, spiritul și personalitatea unui campion. Dacă intri într-o luptă de box cu Enrique, te va omorî. Campionii sunt oamenii care disctează drumul vieții, cu toate cotiturile lui, iar astfel de oameni sunt foarte greu de urmat. Ei încearcă să-și depășească limitele în permanență, iar Enrique este o astfel de persoană”, a spus Julio.
Industria muzicală suferă din ce în ce mai mult, iar lucrurile nu merg ușor nici pentru Julio, dar asta nu-l împiedică pe artistul spaniol să susțină turnee în lumea întreagă: „Am jucat fotbal pentru Real Madrid, apoi am devenit artist și susțin concerte de două ore. Vă pot spune că este nevoie de aceeași putere și pentru fotbal și pentru a cânta. Voi avea voce până când voi muri, dar nu știu dacă voi mai avea un trup sănătos care să-mi permită să călătoresc prin lume și să cânt. Din acest punct de vedere este mai dificil acum. Când oferi dragoste, primești dragoste. Sigur că nu sunt Lady Gaga, dar am foarte multă experiență. Îmi place să creez o legătură cu publicul din lumea întreagă. Îmi place să îi ascult pe oameni, de altfel acesta este unul dintre principiile mele. Cânt pentru că îmi place când oamenii vin după concert și-mi mulțumesc. La rândul meu, le mulțumesc și eu. E ca o căsătorie. Cred că secretul unei cariere de lungă durată este disciplina. Apoi profesionalismul și pasiunea. Eu am grijă de vocea mea. Beau doar vin, de exemplu”, a declarat Julio Iglesias.
Întrebat despre numeroasele duete pe care le-a făcut de-a lungul carierei, Julio a spus: „Îmi place să cânt în duet. Îmi place pentru că de fiecare dată am șansa să învăț ceva de la celălalt artist. Și am avut privilegiul să învăț de la artiști precum Frank Sinatra sau Dolly Parton. Cânt alături de ei și învăț. Este o experiență extraordinară. Astăzi, pot cânta o arie precum Placido Domingo. De la Dolly Parton am învățat un lucru extrem de important: să fiu sincer și corect în viață”.
 
sursa: Huffington Post
 

Julio-Iglesias-18-mai-2016 aVă reamintim că pe 18 mai, Julio Iglesias va susține un concert la Sala Palatului din București. Pentru acest eveniment beneficiați de o reducere de 15% la toate categoriile de preț.
În deschiderea concertului va urca pe scenă Julio Iglesias Jr.
Biletele sunt disponibile în rețeaua www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas, Hypermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here