Peste 6000 de spectatori din Iasi au fost cuceriti de muzica lui Julio Iglesias

0
30

Foto: Bogdan Pintilii
Foto: Bogdan Pintilii

O atmosfera incredibil de calda si apropiata, ca o revedere intre prieteni, un show de doua ore, plin de hituri si emotie si un stadion cu peste 6000 de oameni au facut din concertul ”Mi Vida” sustinut aseara de Julio Iglesias cu adevarat evenimentul anului 2016 la Iasi.​ Spectacolul organizat de Vreau Bilet in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi a fost asteptat cu nerabdare de ieseni, care i-au oferit artistului de origine spaniola o atmosfera plina de caldura. „Romania este o tara speciala pentu mine”, a marturisit Julio Iglesias.
​          Julio Iglesias Jr a deschis concertul tatalui sau si a facut ca emotia sa inunde stadionul, pana la ultimul rand. Iglesias Jr a coborat pe gazon, s-a plimbat printre oameni, iar ultima piesa a cantat-o integral din mijlocul multimii extaziate. Prin sutele de selfie-uri realizate, iesenii au vrut sa pastreze amintirea acestor momente deosebite.
Foto: Bogdan Pintilii
Foto: Bogdan Pintilii

„Faptul ca am revenit in Romania inseamna pentru mine o mare implinire” a declarat Julio Iglesias, al carui concert a inceput imediat dupa lasarea serii si a fost deschis de piesa ”Amor”. Cantaretul in varsta de 72 de ani a salutat cu dragoste publicul din Iasi, caruia i-a dedicat muzica lui de-o viata, ”Mi Vida”. Artistul de origine spaniola a interpretat hituri care l-au facut celebru, dar si piese de pe ultimul sau album, ”Mexico”: ”De la prima mea vizita in Romania, am venit pentru parintii vostri, bunicii vostri, copiii vostri. Aceasta este dragostea mea pentru voi si pentru generatiile ce vor veni”,
Intr-o forma extraordinara, Julio Iglesias a glumit in permanenta cu cei peste 6000 de oameni aflati in public, iar atmosfera a fost cea specifica unor prieteni vechi. ”Viata mea sexuala s-a terminat. Obisnuiam sa fac dragoste inainte si dupa concertele pe care le aveam. Acum, daca vreau sa fac dragoste inainte, nu mai tin concertul. Daca vreau dupa concert, ajung la spital! Sfatul medicului a fost acesta – Nu face dragoste inainte si dupa concert! Dar cand? am intrebat eu. In timpul concertului! a fost raspunsul doctorului, asa ca fac dragoste cu voi toti acum!”, a spus Julio Iglesias inainte de a interpreta piesa „Crazy for Feeling”.
Cantaretul spaniol si-a amintit si de o alta vizita a sa in Romania: „Acum multi ani, cand am venit in Romania, ma plimbam pe strazi, printre frumuseti, ma bucuram de ele, le priveam, dar ele nu se uitau la mine. Acum se uita, dar pentru mine e prea tarziu”, a glumit Iglesias.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here