JURNALE DE FOC 8-15.05

0
370

Cristian Madolciu si Andrei Partos
Cristian Madolciu si Andrei Partos

Acum observ că am cam exagerat, adică am făcut cam multe vloguri în timp relativ scurt. O mai rărim curând.
Pe 8 mai a fost întâlnirea cu Cristian Madolciu, solist vocal al grupului F.F.N. (Formația fără nume) care e singura trupă românească plecată individual și regrupată în S.U.A. și Canada. Cristi a fost și D.J., a fost și prezentator de spectacole, a făcut și o meserie serioasă în comerț exterior. Avea multe de povestit, inclusiv despre CD-ul înregistrat peste Ocean, ”În blue jeans”. Vine destul de rar în țară, așa că m-am bucurat că ne-a acordat câteva ore bogate în informație!
Viorel Gaita
Viorel Gaita

Ziua de 10 mai a fost vlogul vesel-sportiv cu Viorel Gaiță. Ne-am holbat ămpreună la meciul de tenis al Simonei Halep, am vorbit despre Otopeniul vesle din 1-3 iunie, despre cartea sa Lumea lui Gaiță, despre umorul de azi, de ieri, despre cum gândesc canadienii, americanii și cum o fac cei din Europa. Și Vorel a locuit mult timp în Canada și tot acolo se pregătește să meargă. Face umor de calitate și-l postează pe Youtube, are consumatori mulți pentru că a trecut la limba engleză.
 
Au fost tentative neanunțate, spontane de vlog. Meciul de handbal fete de la Budapesta mi s-a părut o provocare. Jucam cu Gyor la Budapesta. CSM emitea speranțe la Trofeu. M-am gândit și la cei care n-au putut viziona partida pe 12 mai. Pentru ei am fost un fel de radio. Am comentat cum am putut, am citit cam tot ce s-a scris, ale noastre au pierdut, așa că nu mai fac. Recunosc, e greu, dar se poate face comentariu de meci, dacă te pregătești, te informezi, cunoști jocul. Eu am fost cam spontan, dar nu-s antrenat încă pentru ritmul de joc din handbal. La fotbal se mișcă oamenii mai lejer, mai încet, poți citi câte mesaje vrei. Aș fi preferat să ajungem în finala mare, dar nu se putea cu un joc atât de slab.
Eugen Mihaescu si Andrei Partos
Eugen Mihaescu si Andrei Partos

Duminică, 13 mai, am încercat un comentariu colectiv după finala Eurovision. A fost interesant, util, necesar ca numeroasele opinii să ajungă la cât mai mulți. Între timp au mai apărut articole pe care le găsiți grupate pe site sau pe pagina Psihologului muzical.  Interesul pentru comentarii mi s-a părut mai mare decât pentru selecția națională!
Pe 15 mai l-am avut musafir pe Eugen Mihăescu, la 24 de ore înaintea lansării oficiale a albumului Guitaromania (Part Two) produs de Soft Records. Veți afla multe despre noul material instrumental, despre începuturile muzicale ale lui Eugen, despre concerte, despre Krypton, despre concertul umanitar de duminică seara, despre rolul emoției, al trăirii omului de pe scenă!
 
Foc de P.A.E. – episodul 16
Invitat: Cristi Madolciu (FFN)

Foc de P.A.E. – episodul 17
Invitat: Viorel Gaiță

Foc de P.A.E. – episodul 18

Foc de P.A.E. – episodul 19

Foc de P.A.E. – episodul 20

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here