Kate Bush: „Nu mă deranjează dacă oamenii nu înțeleg textele mele”

0
39

Kate Bush aKate Bush a declarat că pentru ea este mai important dacă transmite o emoție oamenilor prin muzica ei, chiar dacă mulți nu îi înțeleg versurile. Într-un interviu recent pentru The Fader, Kate Bush spune: „Sunt foarte fericită atunci când publicul este conectat într-un fel la muzica mea. Nu mă dereanjează dacă unii nu înțeleg cuvintele sau nu pricep mesajul piesei. În momentul în care ai lansat o piesă, textul acesteia poate fi interpretat de fiecare ascultător cum dorește. Sunt sigură că așa se întâmplă și cu picturile de exemplu, oamenii nu știu exact ce a vrut pictorul să exprime inițial. Ca artist este important să stârnești o emoție în oameni. Acesta cred că este scopul artei. Și sunt foarte fericită dacă se întâmplă acest lucru cu piesele mele”.
Kate Bush a mai spus că deși nu ascultă multă muzică actuală, un album lansat în 2016 i-a captat atenția: „Nu prea ascult muzică nouă, prefer să mă uit la filme sau să fac orice altceva. Dar albumul „Blackstar” al lui David Bowie m-a impresionat profund. Mi s-a părut cu adevărat bun, emoționant și consider că este unul dintre cele mai bune albume ale lui”.
Kate Bush a lansat un boxset, „Before The Dawn”, care conține 3 CD-uri înregistrate live în timpul seriei de 22 de concerte de la Hammersmith Apollo din Londra în 2014, acestea fiind primele show-uri live ale artistei din 1979.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here