Ziua Nationala a Romaniei, in Parcul Titan – Program

0
51

Ziua Nationala 1 decembriePrimăria Sectorului 3 îi invită pe bucureșteni să sărbătorească împreună Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie, în Parcul Titan. De-a lungul întregii zile, în Parcul Titan vor avea loc manifestări sportive, artistice, culturale, dar și solemne. Totodată, pe 1 Decembrie, pe aleea principală a Parcului Al.I. Cuza se va deschide târgul tradițional de Crăciun.
Manifestările dedicate Zilei Naționale în Sectorul 3 vor începe la ora 9:00 cu Maratonul Reîntregirii Neamului, manifestare sportivă organizată de către RoClub Maraton, punct de pornire/sosire: scena de la lac, Parcul Titan.
1 Decembrie în Sectorul 3 va fi o zi de bucurie, dar și de emoție. Primăria Sectorului 3 a conceput sărbătoarea dedicată Zilei Naționale a României ca un moment de tradiție autentică românească, care va cuprinde toate simbolurile asociate unui asemenea moment festiv: fanfară, defilare cu drapel, cântece patriotice, muzică, dansuri și costume reprezententative tuturor zonelor din România.
Programul cultural-artistic va avea loc în Parcul Titan, începând cu ora 17.00. Acesta va fi susținut de Ansamblul “Rapsodia Carpaților”, compus din instrumentiști, soliști și dansatori, sub bagheta maestrului Marin Alexandru. Momentul solemn al evenimentului va fi realizat de Fanfara Angely’s, dirijor Marius Firca. Fanfara va străbate publicul în pași de defilare, iar programul artistic va include Imnul României, precum și marșuri militare și suite folclorice. Evenimentul dedicat Zilei Naționale a României se va încheia cu un spectacol de dans cu foc şi muzică live, inspirat de ritualurile româneşti străvechi, pe care le dezvoltă în forme artistice moderne Crispus & Cobzality.
Manifestările organizate de Primăria Sectorului 3 de Ziua Națională vor deschide seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă în Sectorul 3, care cuprinde un eveniment dedicat Crăciunului, pe 22 decembrie și tradiționalul Revelion tematic din Sectorul 3, care se va desfășura în acest an sub conceptul ”O noapte de 10”.
Accesul publicului este liber.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here