“Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”, un nou spectacol la București (3 martie)

0
22

În seria celor mai în vogă producții teatrale ale ultimelor sezoane, spectacolul “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele” se joacă încă o dată cu casa închisă la Teatrul Național din București. Duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin și o muzica desăvârșită, pe strunele violoncelistului Adrian Naidin, întâlnirile “Caramitru-Mălăele” de la Național au devenit un reper fix pe agnda iubitorilor de teatru din Capitală. Biletele pentru ediția programată pe 27 ianuarie au fost vândute în totalitate, marcându-se astfelun nou succes în palmaresul unei producții care a fost primită cu ovații de publicul din România și a fost prezentată, în parteneriat cu importanți promotori ai culturii române la nivel internațional, în Londra, Montreal, Toronto sau Bruxelles.
Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor venite din partea iubitorilor de teatru din Capitală, cei doi actori au acceptat să urce din nou pe scenă, pentru o ediție extraordinară a acestui spectacol, care va avea loc pe 3 Martie, de la ora 20.00, la Sala Studo a Teatrului Național din București. Ajuns la cel de-al treilea sezon, răstimp în care a fost jucat de fiecare dată cu casa închisă, atât la reprezentațiile din București, cât și în cadrul turneelor programate în țară, spectacolul “Caramitru-Mălăele câte’n lună și în stele” începe anul cu seria edițiilor de gală. Vă invităm să-i reîntâlniți pe cei trei artiști, la început de an, în sala de teatru, pentru ca mai apoi, așa cum spune Horațiu Mălăele, “în continuarea vieții dumneavostră să râdeți, pentru ca râsul este muzica sufletului, să vă jucați – este secretul tinereții și să iubiți – este rațiunea de trăi”…
 
Biletele pentru spectacolul din 3 martie vor fi puse în vânzare la casieria Teatrului Național din București, la Teatrul Elisabeta, în Unirea Shopping Center (etaj 2) și online pe bilete.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro sau în oficiile Poștei Române și în magazinele INMEDIO și Germanos semnalizate Bilete.ro.
 
“Este un spectacol puternic, de forță, dar și cu mult umor, o întâlnire între inimile noastre și celelalte mii, bătând de dor și regăsire, de patimă și fire, toate pe-o strună aurie, că primăvara ce-o să vie”, spune violoncelistul Adrian Naidin, artistul care culege lacrimile și zâmbetele celor dou mari actori, pe care, trecându-le prin propriul suflet, le transformă apoi în muzică. Legende ale scenei românești, actorul Horațiu Mălăele și prietenul său de-o viață, marele Ion Caramitru, urcă pe scena Studio a Teatrului Național din București pentru o ediție de gală a celei mai aplaudate producții din ultimele sezoane: “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”. Spectacolul, care începe la ora 20.00, este o excelentă provocare pentru doi maeștri rostitori de versuri, eleganți, și inteligenți, care explorează cu umor subtilități ale minții și colțuri secrete ale sufletului. Caramitru recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și ingeniozitate, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și plin de umor – demonstrații de virtuozitate într-un duel de vorbe ai cărui martori sunt adesea Shakespeare, Topârceanu sau Nichita. Horațiu Mălăele rămâne un geniu comic care a demonstrat din plin că are la îndemână toate subtilitățile minții și ale sufletului, pe care le atinge folosind toate mijloacele artei. Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, neobositul Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Violoncelistul Adrian Naidin este cel care a acceptat invitația de a da ritm acestui spectacol neconvențional de cuvinte. “Rostit, sunetul ar putea deveni cuvânt”, spune Adrian Naidin. “Sunt întâlniri între cuvânt și sunet. Ambele au aceeași origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune el.
Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1492356790990744/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here