VOLTAJ, ÎN ȚINUTE MINIMALISTE PE SCENA DE LA VIENA

0
42

Calin Goia la croitor Eurovision 2015Reprezentanții României la Eurovision vor fi îmbrăcați pe scena de la Viena de renumitul designer vestimentar Florin Dobre. Acesta a mai lucrat în proiectul Eurovision și în anul 2012, când a creat costumele băieților din trupa Mandinga.
 
,,Este o onoare pentru mine să colaborez cu reprezentații României la Eurovision, una din trupele de prestigiu ale scenei muzicale din România. Ținutele vor fi în tendințele actuale, destul de minimale, bazate pe non-culori și mulate, din punctul meu de vedere, foarte bine pe piesă, care are un mesaj social. Să dea Domnul ca mesajul să ajungă cum trebuie, unde trebuie și România să se întoarcă cu fruntea sus acasă!”, a declarat Florin Dobre.
 
Stilista Televiziunii Române, Rodica Pucă, dezvăluie :”Din echipa noastră face parte și stilista trupei Voltaj , Daria Georgescu și designerul Mihaela Glăvan, care va creea și asigura pantofi artiștilor. În urma ședințelor de creație, am ales stilul minimalist, care de altfel este în tendințe, dar care se potrivește foarte bine și cu mesajul piesei De la capăt”.
 
Designerul Florin Dobre și-a început activitatea în anul 2009 și, din acel moment, a avut prezentări într-o multitudine de locații din România (Muzeul Național de Artă Contemporană, Palatul Stirbey, Muzeul Național de Artă) și din afara țării, în cadrul Ambasadei României de la Paris, în cadrul galeriei de artă “Red Gallery” din Londra, cât și la Institutul Cultural Român. Creațiile sale au apărut pe prima pagină a cotidianelor franceze “Le Figaro” și “Le Monde”. A câștigat premiul pentru Cel Mai Bun Designer Internațional, în cadrul Serbia Fashion Week 2014.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here