Ken Ehrlich, producătorul executiv al Premiilor Grammy, i-a cerut scuze lui Trent Reznor pentru că i-a tăiat din piesa de final

0
29

Premiile Grammy s-au bucurat de mare succes, iar acest lucru s-a văzut și în rating (această ediție clasându-se pe locul 2 într-un top al celor mai vizionate Gale din ultimii 20 de ani). Totuși, finalul ceremoniei i-a lăsat un gust amar lui Trent Reznor, frontmanul trupei Nine Inch Nails. Piesa care a încheiat Gala, interpretată de Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Lindsey Buckingham și Dave Grohl a fost „tăiată” de producătorii evenimentului. La doar câteva momente după ce a părăsit scena, Trent a postat următorul mesaj pe Twitter: „În cea mai mare noapte a muzicii… să nu fii respectat… vă fac o urare din suflet: să vă ia dracu”.
 
Ken Ehrlich, producătorul executiv al evenimentului, a declarat într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, dar s-a și apărat în același timp: „Îmi pare rău că s-a supărat. M-am bucurat din suflet că în sfârșit am reușit să îl aducem la Premiile Grammy. I-am spus că vom face tot posibilul să intre toată piesa. Dar momentul lor a avut 5 sau 6 minute, iar noi am tăiat cam 1 minut și 20 de secunde din piesă. Am făcut tot ce a ținut de noi ca să intre cât mai mult”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here