L-am câștigat pe… Dumbo în Satul de vacanță (15.08)

0
148

Aseară, mi-am luat inima-n dinți și am intrat în Satul de vacanță din Costinești. Lume multă, mai mulți gură-cască decât temerari, mii de luminițe colorate, sute de bling-bling-uri, mult kitsch și o muzică dubioasă care se auzea tare din boxe. Orice vrei să faci acolo, te costă 10 lei. Vrei în „ciocanul” care te dă peste cap de câteva ori? 10 lei! Vrei în lanțuri? 10 lei. Vrei o tură de 2 minute cu mașinuțele tamponate? 10 lei. Vrei în trenulețul care te dă peste cap? 10 lei. Vrei în Roata mare? 10 lei. Mă mir că n-au inventat și taxa pentru gură-cască, evident tot 10 lei. Asta mai lipsea.

Nu am căutat senzații tari, le știam pe toate de acum vreo 10 ani. Atunci le-am încercat. Singurul lucru pe care nu îl făcusem până acum a fost să îmi încerc norocul la un joc de îndemânare. Aveam de ales între: baschet (aveam 7 încercări, câștigai dacă nimereai cel puțin 4 coșuri), handbal (4 goluri din 7, iar în poartă era „invincibilul” Duffy Duck), să arunc niște inele pe gâtul unor sticle, să trag la țintă cu o pușcă. Exista și un loc unde puteai învârti Roata norocului.

Eu am ales bachetul. Nu știu de ce. N-am mai încercat să dau un coș din copilărie. Spre surprinderea mea totală, am dat 5 din 7. Aproape că nu-mi vine să cred. După această izbândă, n-am mai zăbovit mult în parcul de distracții. L-am luat pe Dumbo și m-am întors în cameră. Cred că pisica Sony se va bucura de noul „prieten”.

Aveți mai jos o galerie foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here