La Iași, cine își plătește întreținerea la timp poate câștiga 2 bilete la concertul lui Andre Rieu

0
26

Articol preluat din Adevărul.ro

Andre Rieu
Andre Rieu

Societatea Termoservice Iaşi, subordonată Primăriei Iaşi, a demarat începând cu 1 februarie o tombolă destinată ieşenilor care îşi plătesc datoriile la întreţinere. Printre premii se numără şi acordarea a două bilete la concertul lui André Rieu, de la Bucureşti.
Tombola locatarului” a început pe 1 februarie şi, potrivit regulamentului publicat de societatea Termoservice, se va încheia pe 1 mai. Concursul este destinat ieşenilor care îşi plătesc, în această perioadă, datoriile pe care le au la întreţinere. “Înscrierea participanţilor se face de către organizator, în mod automat, ca urmare a efectuării de către participant a unor plăţi cumulate de minim 300 de lei, la cheltuielile de întreţinere pentru un apartament aflat în administrarea Termoservice SA Iaşi”, au precizat reprezentanţii societăţii. Aceştia au mai menţionat, în regulamentul concursului, că tragerea la sorţi va avea loc pe 4 mai, la un post de radio local din Iaşi.
Premiul întâi va consta într-un sejur de două nopţi, la munte, în perioada 15-17 mai, la Staţiunea Gura Humorului. “Premiul constă în asigurarea unui weelend la munte, 2 nopţi, la Hotelul Best Western Bucovine, fiind asigurate servicii complete de cazare, masă – regim pensiune completă, plus acces la saună, jacuzzi şi sala de fitnes. Transportul (maxi-taxi dus-întors este inclus)”, au mai precizat reprezentanţii societăţii ieşene.
Premiul doi pus la bătaie de cei de la Termoservice este reprezentat de acordarea a două bilete la concertul André Rieu, ce va avea loc la Bucureşti, pe 6 iunie.
Se va acorda şi un premiu trei, constând într-o cină romantică.
 
sursa: Adevărul.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here