La mulți ani, Psihologul Muzical! (1.11.2019)

1
189

17 ani. 891 de nopți, 267.300 de minute în direct, milioane de ascultători, sute de invitați, muzică live, interviuri internaționale, prietenii legate pe viață, un singur numitor comun: Andrei Partoș – Psihologul Muzical.

1 noiembrie este o zi importantă pentru noi, iubitorii de muzică. În 2002, Andrei Partoș pornea la drum cu un nou proiect, pe Radio România Actualități, „Psihologul Muzical”. Pe link-ul de mai jos aveți o parte din cuvintele rostite în prima ediție din noaptea de 1 spre 2 noiembrie 2002, când invitat a fost Alexandru Andrieș. Atunci emisiunea se numea „Prima de Sâmbătă” pentru că încă mai exista o dată la două săptămâni, Vineri Noaptea în Direct cu Lucica Popescu Moraru. La început de drum, Andrei a încercat varianta de tandem cu Ștefan Naftanailă. Un experiment simpatic, care a durat câteva ediții, iar din toamna următoare emisiunea s-a numit „Psihologul muzical”, el renunțând la emisiunea din noaptea de joi:

https://andreipartos.ro/prima-de-sambata-psihologul-muzical-prima-editie-a-emisiunii-2-11-2002/

Pe link-ul de mai jos, puteți asculta 1 oră și 20 de minute din 1 noiembrie 2003, când Andrei a avut-o invitată pe Mirabela Dauer: https://andreipartos.ro/mirabela-dauer-la-psihologul-muzical-1-11-2003/

Pe 1 noiembrie 2018, pentru a puncta cum trebuie aniversarea, Andrei i-a invitat pe rând, la Foc de P.A.E. pe Lucica Popescu Moraru și pe Alexandru Andrieș. Pe link-urile de mai jos puteți revedea cele două vloguri.

Lucica Popescu Moraru: https://www.facebook.com/andrei.partos/videos/2151438444914279/

Alexandru Andrieș: https://www.youtube.com/watch?v=Ca-f4yN7OWA&feature=youtu.be

Vă mulțumim tuturor pentru fidelitate, ne-am bucura să vă știm aproape și de acum înainte! Vă așteptăm pe paginile oficiale de Facebook (click aici) și Youtube (click aici), precum și în fiecare noapte de vineri, de la ora 00.05, pe Radio România Actualități.

Andrei, să fii sănătos și să ne bucuri nopțile de vineri încă 17 ani de acum înainte! La mulți ani!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here