Lansare la Bookfest: "Navetist intre Rai si Iad" (Editura Integral, 3.06.2016)

0
21

Navestist intre Rai si Iad aPe 3 iunie, de la ora 18.00, va avea loc lansarea cărții „Navetist între Rai și Iad” de Nedelcu Lucian Mihai. Lansarea are loc în cadrul Bookfest, la Editura Integral, Pavilion C2, stand B17 (ora 18.00).
 Nedelcu Lucian Mihai, despre „Navetist între Rai și Iad”:
Se spune, iar eu cred cu tărie că aşa s-a întâmplat, că un mare actor, profesor la Institut, la prima întâlnire cu viitorii studenţi şi studente, a încuiat cu grijă uşa aulei, s-a dezbrăcat complet şi le-a spus: Domnişoarelor şi domnilor, eu sunt….. Dumnevoastră cine sunteţi? Profesorul nu era nici înalt, nici frumos. Era mic, gras şi chelios. Gestul său semnifica, cu atât mai mult, un apel patetic la sinceritate, despuiere de prejudecăţi şi inhibiţii. O mărturisire de credinţă despre misiunea actorului.
În cartea mea, eu am mers mult mai departe. M-am dezbrăcat, mai întâi, de haine. Apoi, de piele. Apoi, de carne. Până la os. De la dejecţie, până la erecţie, nu am ocolit nimic.
Mi-am plâns de milă, am râs de mine, am cerşit, m-am sumeţit, am fost recunoscător şi am blestemat ca un păgân.
Cartea aceasta sunt chiar eu. Eu, gol şi plin, în piaţa publică. Este o declaraţie de dragoste. O uriaşă şi naivă iluzie, în care mă încăpăţânez să cred, că voi fi înţeles. Că transmit ceva mai important decât goliciunea mea.
 
Cartea poate fi achiziționată online aici:
http://eintegral.ro/navetist-intre-rai-si-iad

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here