Lăsați smiorcăiala și puneți-vă pe treabă. V-am votat ca să GUVERNAȚI!

1
476

Lăsați smiorcăiala și puneți-vă pe treabă. V-am votat ca să GUVERNAȚI!Mi se pare uluitor ce se întâmplă! Mă uit pe Facebook și la TV și pur și simplu nu înțeleg de ce e atât de mult deranj?! Ok, a fost demis Vlad Voiculescu. Poate că-i un om bun, pâinea lui Dumnezeu. Poate că e bine intenționat (să nu uităm că drumul spre Iad e pavat cu intenții bune). Poate nu a fost sprijinit, poate nu știe să vorbească cu cei din jurul lui. Habar n-am, nu-l cunosc.

Ca om politic, însă, nu-mi inspiră nimic. Nici prestanță, nici autoritate… nimic. Nu am auzit de nicio propunere de lege cât timp a fost în funcție (nici acum, nici înainte). La capitolul comunicare este zero barat. Nu a știut să își expună nici măcar intențiile pe care le are în acest mandat. Și atenție! Traversăm o perioadă grea în care comunicarea este ESENȚIALĂ. Tot ce am auzit este că tremură mafia din spitale numai când îl vede. N-am înțeles de ce pentru că nici măcar nu a încercar să facă ceva, nu i-a deranjat cu nimic.

De ce ne cramponăm de un om?!

Ce văd acum pe Facebook și la TV este peste puterea mea de înțelegere! A intrat în trending haștagul #alăturideVladVoiculescu, USR-Plus vorbește despre un act de agresiune al premierului (?!?), se gândesc să iasă de la guvernare. Suntem îndemnați pe Facebook să facem scut uman în jurul lui Voiculescu… Măi, oameni buni, voi sunteți normali?!

Ce să înțeleg eu de aici? Că alianța USR-Plus are un singur om capabil să conducă un minister important?!?!? Pentru că dacă este așa, asta mi se pare cu adevărat grav! Chiar nu găsiți în partid un alt om (capabil să comunice bine, să fie empatic, să fie un lider pe bune) care să pună în practică ideile juste ale lui Vlad Voiculescu? Mă revoltă faptul că un partid de oameni tineri nu are alți oameni capabili să un minister.

Din punctul meu de vedere, un om puternic știe când e bine să facă singur un pas înapoi. L-aș fi apreciat de 100 de ori mai mult pe Vlad Voiculescu dacă ar fi știut să se retragă. Era clar că nu poate face față, că nu e un comunicator bun. Măcar dacă ar fi avut inteligența (el sau cei din jurul lui) să își ia un bun comunicator care să transmită mesajele clar, ferm, așa cum era nevoie. N-a făcut-o. M-aș fi bucurat să-l văd că face un pas în spate, colaborează cu noul ministru al sănătății și implementează planul lui de a ne scăpa de mafia din spitale. Ar fi fost un gest de maturitate și de responsabilitate.

Mă enervează la culme să văd acum amenințările cu ieșirea de la guvernare. Am impresia că am votat niște puști de grădiniță care fug plângând la mami când le ia cineva jucăria preferată. De iresponsabili în funcții de conducere avem noi nevoie acum?!

Nu, nu îl susțin pe Vlad Voiculescu. M-aș bucura să pot spune că susțin proiectul X de reformare a sănătății, proiectul Y de reformare a educației, proiectul Z pentru mediu. Indiferent de omul numit într-o funcție TEMPORARĂ pentru a pune în practică proiectul respectiv.

Eu m-am săturat de țațe politice. Oameni responsabili, cu capul pe umeri mai există în partide?!

 

1 COMENTARIU

  1. Linșajul mediatic si-a atins scopul. Mafia PNL trebuia să ramână la control împreună cu frații PSD. În sănătate nu se dorește reformă.
    Și cu asta cred că se răspunde la întrebare, de ce să ne cramponăm de un om ? din principiu, nu sacrifici un om bine intenționat pentru că așa îți cer interesele de partid sau țațele politice de care ați pomenit și care acum jubilează. Apropo, deși s-a dorit să ce lase impresia că toată lumea îi cere demisia lui Vlad Voiculescu nu am auzit opinia niciunui specialist în domeniu sau a vreunei personalități incontestabile care să solicite acest lucru. Dimpotrivă. De aceea eu cred că decizia USR-PLUS de a condiționa rămânerea în Coaliție de plecarea primului ministru este foarte bună. S-a dovedit că e slab și cedează presiunilor, atunci altul. Altfel, urmează toți cei care deranjează sistemul, de exemplu, Stelian Ion, sau Drulă. Așa arăți că ești puternic și nu faci pasul înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here