LE-AM CULES LA DRUM DE SEARĂ

0
67

Oreste TeodorescuN-am mai avut timp şi nici stare să mă holbez la chinuitoarele dezbateri politico-judiciare, la corurile de acuzatori, la grupuleţele de apărători…Probelemele ţării sunt rezolvate, ţara fiind dominant ortodoxă arată că ştie ce înseamnă Săptămâna Patimilor. Important e că se fac cruci mari cu o mână pe volan în mai toate taxiurile!
* Dimineaţa am văzut, fără voia mea, la spital, o parte din matinalul Antenei 1. Erau băieţii de la Trooper, care-şi promovau evenimentul apropiat. În rest nimic de reţinut. Răzvan şi Dani vorbesc, uneori, foarte mult!
*Băsescu a avut o apariţie din nou pe B1TV. Cu Sabin Orcan şi Ion Cristoiu. A spus multe, multe discutabile, dar sunt părerile lui. A cam schimbat admiraţia faţă de DNA şi Servicii cu o critică selectivă. Şi-a amintit că el i-a pus pe unii în funcţie. Aşa ceva nu se spune, nu se face. 10 ani erau buni şi acum o iau pe arătură? Că de luat o iau în unele cazuri. Nici nu s-a terminat emisiunea şi au început comentariile!
Oreste Teodorescu a ieşit din adormire. Era mereu un fel de Badea mai citit, mai ezoteric, dar plecând de la Antene a dobândit credibilitate de la fraierii care acum au curaj să-l înjure pe expreşedinte. Tupeul lui e fără limite, iar lecturile-l ajută să pară doct în expunerile lui de soprană. Da, se verifică ipoteza că mai sunt destui ” ofiţeri acoperiţi în media”. N-o fi singurul Robert  Turcescu​! Atitudinea lui Oreste (specialist în toate) e identică cu cea a unui securist ca Abraham sau a unui dubios ca Palada. 4 televiziuni au făcut emisiuni pe bază de Băsescu. Nu s-au plictisit oare? Face TB rating şi acum? Iohannis e în vacanţă în ţările calde. Şi nu s-a aflat pe căi oficiale. La 100 de zile a avut deja 2-3 scurte vacanţe. Preşedintele ţării are nişte obligaţii , mă gândesc. * Dintr-o altă emisiune am aflat că Iohannis scrie o carte. Se întrebau realizatorii cum de are timp pentru aşa ceva. Alţii au aşteptat zilele de pârnaie pentru un astfel de proces creator!
La Antena 3 au venit urlătorii profesionişti pentru a ne arăta că ei sunt oameni cinstiţi, nu golani cum i-a numit TB. Unul dintre ei e sigur client de Spitalul 9. Mesajul lor către Băsescu? „La puşcărie!” Cine mai ciripea acolo despre teribile jigniri ale cetăţeanului TB? Ciuvică, Abraham, Gâdea, Ursu ş.a.
Avocata Alinei Bica a avut neinspiraţia să intre telefonic la GhiţăTV. Clienta ei a fost mutată la penitenciarul Târgşor, unde e înjurată, ameninţată etc. Întrebarea lui Ciutacu e memorabilă: „Credeţi că-i ia cineva gâtuţu?” Golănaşul ciutac ştie limbajul de pîrnaie în mod evident. S-au dat nişte secvenţe filmate la gard cu condamnatele de acolo, care vorbeau despre iubirile dintre ele, au fost servite şi exprimări rasiste…
Pedalează-n gol, fără talent, cu mult venin, un tip dat şi redat la TVR1. Are şi sponsor, aşa că e rentabil. Ce spunea Stelică Tănase? Că vor să crească taxa? Pentru astfel de producţii? ??
La Wowbiz (Kanal D) am văzut cum Mircea Zara şi M. Solcanu şi-au exprimat nemulţumirea faţă de o divă. Titlul de pe ecran era „Homosexualii îi vor capul Mihaelei Rădulescu„. În Adevărul e ocupată o pagină întreagă cu acest subiect. Cu opiniile Mihaelei despre gay, cu părerile ei despre educaţia copilului ei, cu poziţia Asociaţiei ACCEPT ( s-a afirmat că MR are „ură viscerală” şi un „delir homofob”).
Să mai spună cineva că n-ai ce vedea la tv!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here