LUMEA CADOURILOR

0
47

CADOURIDupă o anumită vârstă (cam peste 60 la băieți), ziua de naștere nu mai are semnificațiile festive din copilărie. Dacă ești născut în miez de vară, ai crescut cu absența petrecerilor, cu absența familiei. Când eram mic și tânăr, eram în tabere, eram în cantonamente. Aproape că-i invidiam pe cei născuți toamna și iarna. Eu primeam telefon, sau o carte poștală de acasă. În timp, m-am obișnuit. La Costinești am avut parte de aniversări frumoase la Vox Maris, sau la Radio Vacanța. De la apariția internetului totul s-a schimbat. Dacă mai existau ilustrate, scrisori de urare în anii 90, poate și după 2000, ele au dispărut în ultimii 5-7 ani. Cred că doar sora mea mai comite gestul. Old School, ce să-i faci? Acum adresez mulțumiri fetelor dragi, foste forumiste, Emilia, Lavinia, Adelyna și Crina pentru DVD-ul frumos, îi mulțumesc colegei de zodie Anca Sigartău pentru cărțile minunate și tort (am făcut schimb de cadouri) și vechii prietene Anca Pascale pentru darul trimis de peste Ocean. Andrei-Ștefan împreună cu mama lui, m-au vizitat cu bonboane la purtător. O reală plăcere! Mulțumesc și de aici! Iulia s-a ocupat de numeroase postări speciale pe pagina emisiunii, a fost și este un PR excelent , iar Adelyna m-a surprins cu un nou colaj de muzică și imagini.
dodo 1Cadouri muzicale (le consider materiale) am primit de la Margareta Pâslaru, Virgil Popescu, Vicky (inițiatoare de proiect) Bowie-Fan, Black Eloise, Simona, metalfan, Patricia de la Sao Paolo, Mirela și Niko de la Milano, Jucuți Dorel, Gabriela Dana-Udrea, KissArmy, Robby de la Rețița, Teddi de la Londra, Marius, metalfan, George din Los Angeles, Cristina, metalfan, DarkAngel, Viorel Borza, Mary Alexe, Veronica Duduleanu, Laurean Ghetea, Zsilinszky Istvan-Peter, Arici Țepos, Adrian din Timișoara … Tot restul e virtual și uneori telefonic.  În fond se pot decide și alegeri prezidențiale cu FB de ce n-ar fi bun acest loc pentru urări? Am avut parte de surprize deosebite, am vorbit, după 49 de ani, cu prima iubire, mi-am retrăit viața prin cei (cele) care m-au căutat și mi-au urat. Sper că nu-i un semn! Absențe? Desigur. Câteva. Oameni care au fost la mine în casă, oameni care au stat cu mine în emisiune ore întregi… Cred că așa e firesc. Leii iartă, dar nu uită. Dacă și un SMS, sau trei vorbe pe FB sunt o problemă, atunci e bine să schimbăm conținutul conceptelor de prietenie, amiciție, cunoștințe. Lumea Cadourilor s-a schimbat, iar eu MULȚUMESC PENTRU URĂRILE VENITE DIN SUFLET! Cele formale vor conta la număr. Și au fost câteva mii! Și cred, sper că le-am mulțumit tuturor…
P.S. Cadou de suflet de la Dodo Naumovici, tatăl lui Bogdan, fotografia este din decembrie 1968. Este una dintre foarte puținele situații în care am purtat costum și cravată. Asta în caz că mă mai recunoaște cineva!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here