M-AU BĂGAT ÎN CEAȚĂ!

0
89

ceata creier minte creata* M-a dezamăgit profund, dar m-a și amuzat felul în care a făcut Băsescu prezentarea candidaților Partidului său la sectoarele Capitalei. Părea o parodie, dar am fost atent și NU era! Nu-i de mirare că la A3 s-a râs cu poftă. A făcut-o și  Marian Munteanu, prezent acolo.
* N-am înțeles mișcarea liberalilor cu acest candidat. E drept, Munteanu a fost cu Alina Ghorghiu și Dan Mihalache într-o delegație destul de recentă în SUA. Atunci, pe 6 februarie, era cu ei și M. Gâdea. Așa se explică, oare, totul? Ion Cristoiu a zis una bună. ”De ce-l voi vota pe Nicușor Dan? Pentru că sunt prea mic ca să votez un român cu R mare ca Marian Munteanu!”  Nu cred că e singurul care gândește astfel.
* Faptul că Popescu Piedone a uitat de lacrimi și promisiunea retragerii nu m- a surprins, m-a revoltat! Nu se poate să fie cineva chiar atât de nesimțit! După tot ce s-a petrecut la Colectiv, un astfel de primar n-ar avea voie să nici să se apropie de vreo funcție locală sau centrală!
* Cazul Ana Maria Nedelcu este teribil de confuz. Am văzut interviul de la Realitatea, intervenții de tot felul. Femeia și-a salvat copilul, a fugit din Canada, a venit în țară. Jurnaliștii n-au adunat date suficiente, dar din cele relatate a reieșit că tatăl și-a abuzat, agresat, violat copilul. Totuși mama e condamnată? Acum e încarcerată și în România? Justiția a trecut în altă dimensiune sau eu am rămas în urmă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here