Program si reguli de acces la Stelele Rockului Romanesc – editia a II – a

0
22

Stelele Rockului Romanesc truda 16 apriliePrimavara aduce o mare surpriza pentru iubitorii muzicii rock din Romania: dupa doi ani, festivalul Stelele Rockului Romanesc revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti. Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premiera: pentru prima data pe aceeasi scena vor urca unele dintre cele mai importante formatii ale momentului din Romania: Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Luna Amara si Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din Romania o seara de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultator de muzica rock nu are voie sa-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru si il va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix.
 
Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 18:30. Concertul va incepe la ora 19:40. Ordinea intrarii pe scena va fi aleatorie asa ca ii sfatuim pe cei care vor veni la concert sa ajunga pana la ora 19:30, altfel exista riscul sa rateze una dintre trupele preferate. Castigatorii celor 10 backstage pass-uri vor putea intra in Arenele Romane incepand cu orele 12:00.
 
Biletele se pot achizitiona la pretul de 70 de lei de pe www.iabilet.ro, magazinul Muzica, reteaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, statia de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe si de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay,  www.eventim.ro si in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo,  librariile Carturesti si Humanitas. In ziua  concertului, biletele vor putea fi achizitionate de la intrarea in Arenele Romane, la pretul de 90 de lei.
 
 
Organizator: Kompas Events

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here