DRUM BUN, DOMNULE BITTMAN!

1
1161

L-am invitat pe Edi Petroșel la Foc de P.A.E. Nu acum, de mult. A fost mereu ocupat și acum a acceptat. A venit și am vorbit despre el, despre Holograf, despre cariera lui, a lor. Au fost întrebări de la prieteniii noștri. Toate politicoase, decente, fără pic de ură. Una s-a referit punctual la Dan Bittman. Găsiți intrebările pe pagina Psihologul Muzical sau la watch-party. A intervenit Dan Bittman, supărat foc, indignat, fără să salute pe nimeni. Nici măcar pe colegul lui care a vorbit frumos despre el. Pe mine m-a scris fără majusculă (la nume) iar pe Iulia e revoltat pentru cele scrise în aprilie 2019.

Faza m-a deranjat cu atât mai mult cu cât am afirmat că poate veni oricând să dea o replică, sau să lămurească ce n-am înțeles noi și poate alte câteva sute sau mii de persoane. Mi-a retezat-o brusc și impertinent cum că nu vine, așa că să nu-l invit. Așadar după aproape 35 de ani de când ne știm, ajung la un „conflict” cu Dan Bittman în contextul în care stăteam de vorbă cu Edi Petroșel.

În aprilie am avut vlog, așa că putea reacționa atunci, dar n-a făcut-o. Pentru mine capitolul Bittman se încheie FOREVER chiar acum.

Holograf rămâne în memorie, în suflet, pentru că înseamnă altceva pentru mine.

Aveți mai jos print-screen-uri și link-uri la articole care probabil l-au indignat. Avem și un articol în care, în 2018, în plin scandal cu postacii, cu mass-media, cu toată lumea, i-am luat apărarea într-un mod decent.

 

Gata! Au fost politizate și donațiile și faptele bune! Mai avem scăpare? (20 septembrie 2018)

Citiți aici: https://andreipartos.ro/gata-au-fost-politizate-si-donatiile-si-faptele-bune-mai-avem-scapare/

Dan Bittman la „România9” (TVR): „Vina este în noi” (1 aprilie 2019)

Citiți aici: https://andreipartos.ro/dan-bittman-la-romania9-tvr-vina-este-in-noi/

Despre Dan Bittman și Vladimir Găitan, cu mult dor de Florian Pittiș și Vali Sterian (2 aprilie 2019)

Citiți aici: https://andreipartos.ro/despre-dan-bittman-si-vladimir-gaitan-cu-mult-dor-de-florian-pittis-si-vali-sterian/

Înregistrarea vlogului de astăzi (16.07.2019):

 

Articole pe aceeași temă:

Eclipsa totală a bunului simț

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here