MĂ HOLBEZ MULT, COMENTEZ PUŢIN!

0
39

tv cronica (600 x 337)*Am văzut părţi din „Te cunosc de undeva”. În direct, în reluare. După caz. Cezar Ouatu a primit rolul perfect pentru un contratenor, Vitas. Ne-a dezvăluit şi faptul că cel de imitat nu e pe bune, că e ajutat de butoane. Nu-i exclus să fie adevărat. Muzical, Cezar a arătat că e bun! * Enache, câştigătorul, a avut rol de Brian Johnson, un rol dorit de el şi bine jucat* Carmen, fiica lui Adi Minune, a fost Ştefan Bănică. A falsat, dar a jucat remarcabil rolul. * Carmen Rădulescu a fost prezentă în platou. A făcut un duet cu imitatorul Nadir. Acest moment a fost drăguţ!* Tania Popa, o actriţă simpatică, a fost Andreea Bănică. Nefericită alegere.* Juraţii şi-au pierdut sarea şi piperul, iar Alina Puşcaş, prezentatoarea a afişat o ţinută-sancţiune. Adică părea pedepsită să-şi sugrume sânii într-un mod total inestetic!* Viorica şi Marga din Clejani au crescut de la ediţie la alta. Bravo lor!* Singurul schimb de replici mai acid a fost între Temişan şi Tania Popa! Pe bază de cauciucuri de iarnă, cu găuri…de notă cam mică!*
* La X Factor am auzit câteva voci interesante. O doamnă concurentă a venit cu băieţelul ei, cam agitat, aşezat în public. Şi mami era o persoană cu tupeu, dar şi talent. * Proba cu scaunele mi se pare dură. Adică cineva admis, este exclus pentru a face loc altcuiva, presupus , mai bun! În echipa Deliei este şi acel Andrei Ioniţă, care a devenit celebru pe FB datorită cuşmei şi piesei de data trecută. Acum n-a cântat, ci a recitat, a interpretat desculţ. A fost păstrat în concurs. A adus cuşme negre celor trei juraţi. În schimb, un italian cu voce bună a fost trimis acasă!* Periodic se vorbeşte peste concurentul care cântă. Mi se va spune că aşa e formatul, dar tot neplăcut e. Şi e lipsă de respect faţă de artist, fie şi-n devenire. Şi faţă de noi, cei de acasă. * Alex Vasilache e consacrat. Apărea săptămânal, de ani de zile, la „Cronica Cârcotaşilor”. Horia l-a caracterizat corect. E excesiv de histrionic. Cam ca Horia, aşa spune. Joacă mult, trăieşte puţin muzica. Şi totuşi a fost păstrat! * Mi-a plăcut Sasha Călinescu. Expresivă. * Andrei Tudor i-a acompaniat pe toţi la pian. O muncă titanică.
*La Vocea României am reţinut o versiune dinamică a piesei Holograf, „Banii vorbesc”. Solistul nu-mi spune mult, dar juraţilor le-a plăcut! * Tomi a cântat piesă Vama Veche, dar Chirilă a precizat că e compoziţie Traian Bălănescu şi doar versurile-s ale lui. Fair-play! Mixajul cu acorduri din „Hey Jude” n-a fost rău, iar junele merge în semifinală”. Nu insist pe Vocea, pentru că avem sondaj şi nu vreau să influenţez!
* Săptămâna trecută am urmărit la RealitateaTV o discuţie aprigă despre SRR, despre Radio România. M-a surprins puţin atitudinea lui Valeriu Turcanu, care n-a fost atât de vocal nici când era consilierul lui Băsescu. E clar că ascultă alt post de radio! Nu mă prind ce competenţe ar avea în domeniu. Critici, atacuri numeroase ale unor salariaţi. Rareş Bogdan a promis continuarea cu alţi oameni ai instituţiei în studio. Pentru a avea opiniile ambelor părţi, nu doar ale unor nemulţumiţi. N-am văzut nimic de atunci. Dacă tot se spală rufele pe la alte case, să se facă elegant, deontologic! *  Pe B1TV s-au dat secvenţe de la o conferinţă de presă susţinută de Ovidiu Miculescu, PDG-ul SRR. Multe realizări documentate cu cifre verificabile. Despre rating ştiu şi eu că stăm foarte bine.* Cele două  abordări sunt radical opuse. Cine ne lămureşte care-i adevărul?
* Am prins şi reluarea meciului de la Piteşti dintre Steaua şi Craiova. Pe DigiSport. Precizez pentru că mai nou sunt meciuri româneşti transmise pe 3-4 canale. Nu înţeleg motivul. Comentatorii, care trebuie să fie neutri, să dinamizeze spectacolul tv,  se confundă cu analiştii de după joc, au judecăţi de valoare, taxează arbitraj, jucători, antrenori…Un partizanat feroce şi numeroase confuzii au pigmentat pălăvrăgeala celor doi. Am fost atent la ei, pentru că ştiam rezultatul de 2-0. Steaua a jucat mai bine decât în meciul anterior, dar a greşit mult, a ratat enorm. Şi oltenii au avut o ocazie-două, dar altfel n-au pus probleme. L-am văzut pe Becali jubilând în tribune. I-am văzut şi pe Rădoi şi Dică în tribune. Inexplicabilă lipsa lor de demnitate, orgaliu după modul jenant în care au fost debarcaţi!
* Îmi place mult turneul de tenis transmis de DigiSport2. Cu multe nume mari, echipe simpatice, un fel turneu amical cu multe momente de spectacol. Le-am văzut pe Serena, Ana Ivanovici, Sharapova, Stosur, Mladenovici şi altele, dar i-am văzut şi pe Nadal, Federer, Cilici şi alţii…International Premier Tennis League aduce la un loc fete şi băieţi, consacraţi sautinere speranţe…un proiect frumos şi inspirat! Cu un sponsor cum e Coca Cola, trebuie să iasă bine!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here