VOCEA ROMÂNIEI (7.12.2013)….

0
211


 
A început Vocea României (ProTV)…  Smiley deschide show-ul cu o piesă live. Nu se aude vocea lui… dansează, dă din gură… dar la noi, acasă, nu ajunge mare lucru…
Show-ul stă foarte bine pe partea on-line: există o pagină de Facebook extrem de activă, dar și o aplicație prin care telespectatorii își pot face fotografii cu antrenorii, dar și cu Pavel Bartoș.
Am și eu o întrebare… în studiourile Pro este chiar atât de frig?? Văd secvențe de la repetiții și toată lumea e cu fular, haină, căciulă… lipsesc mănușile… Așa se repetă, sau este un look impus?
Kinga (echipa Loredanei) interpretează „Born This Way” (Lady Gaga). Nu mă impresionează, am impresia că țipă, privește mult în jos…
Antrenorii au doar cuvinte de laudă: este extraordinară, strălucește și costumul și vocea… Mă rog…
Urmează George (echipa lui Smiley) care interpretează „As Long As You Love Me” (Justin Bieber). Nu cred că i se potrivește piesa. Prima dată, George a cântat „Copacul” (Aurelian Andreescu). A impresionat atunci. Îmi place vocea lui, dar cred că piesa l-a dezavantajat….
 
Angelo (echipa lui Moga) care cântă „Rockstar” (Nickelback). E simpatic, are 18 ani, e cârlionțat, zâmbește mult. A mai fost la „Românii au talent”. E charismatic. Loredana îi spune că este și „seducător”, între noi fie vorba, puștiul are 18 ani… Băiatul s-a mișcat, a luat stativul microfonului în mână, s-a învârtit… probabil îl va salva publicul pentru că are un zâmbet frumos!
 
Florin (echipa lui Brenciu) a interpretat o piesă din repertoriul lui Frank Sinatra, „Summer Wind”. Băiatul a cântat prima dată „Du Hast” (Rammstein), iar Loredana a zis atunci că nu a impresionat-o pentru că nu-i mare lucru să cânți două note. De data aceasta, Lori a fost impresionată. Moga, nu! „Ești basul României! E în registrul tău… Ai cântat de parcă urmează să vină Crăciunul”. Moga vrea să-l audă cântând Bee Gees. Mi se pare stupid! Nu vine cu niciun argument. Până la urmă, nu e normal să cânți ce ți se potrivește? Unde scrie că un solist trebuie să cânte și Bee Gees și Rammstein?! Eu cred că toți antrenorii ar trebui să îi învețe să INTERPRETEZE piesele, să îi încurajeze să fie naturali pe scenă… să le traducă textul, să fie siguri că respectivul înțelege ceea ce cântă… Altfel, Vocea României este un fel de „Te cunosc de undeva”… fiecare concurent încearcă să imite gesturile artistului care a lansat piesa…
 
Andrei (echipa Loredanei) cântă „Father Figure” (George Michael). Mie îmi place de Andrei! Cred că a fost un moment reușit, este primul care mi-a plăcut cu adevărat!
Brenciu zice că „n-a fost rău”. Moga zice că are o „voce caldă”. „Prinde bine iarna! Cineva trebuie să îi ia locul și lui Hrușcă”, adaugă Smiley. Comentariile antrenorilor sunt zero, extrem de subțiri. Ăștia nu au alte replici. Toți sunt buni. Contrele dintre Moga și Brenciu sunt chiar enervante!
 
Stela (echipa lui Smiley) cântă „I`m Out Of Love” (Anastacia). Nu-mi place… Dar Smiley e în extaz de unde deduc că fata i-a urmat indicațiile. Fata nu s-a mișcat stânga-dreapta, parcă i-a trasat Smiley un pătrat în care să stea… Nu știu de ce, dar interpretarea Stelei nu m-a dat pe spate.
 
Elena (echipa lui Moga) interpretează „Waterfalls” (TLC). Cred că a obosit-o puțin partea de rap… am impresia că își pierde suflul… Mi-a plăcut atitudinea ei pe scenă. Dar… nu m-a impresionat… Eu cred că antrenorii văd alt concurs! Ei au fost impresionați de prestația Elenei.
 
Georgia (echipa lui Brenciu) cântă „Ain t No Other Man” (Christina Aguilera). Brenciu e mândru! „Ai reușit să atingi notele cu grație”, zice Loredana, apoi îi cere lui Pavel Bartoș o „măciucă” pentru a câștiga lupta cu Brenciu (Pavel oferă nuielușe concurenților).
 
Marius (echipa Loredanei) cântă „September” (Earth, Wind & Fire). Pe mine mă lasă rece… Nu mi-a transmis nimic… Dar e simpatic.
 
Nicoleta (echipa lui Smiley) cântă „Run To You” (Whitney Houston). Mi-a plăcut prestația Nicoletei!
 
Felix (echipa lui Moga) cântă „I ll Make Love To You” (Boyz II Men). Nu m-a dat pe spate…
 
Mihai (echipa lui Brenciu) cântă „One More Try” (George Michael). Mă enervează la culme aplaudacii! Cel care le face semn să urle și să aplaude (atunci când i se pare lui că piesa o cere, de obicei la refren sau când urcă solistul cu vocea) e un tâmpit! Brenciu l-a ascultat în picioare.
 
Muneer (echipa Loredanei) cântă „Desert Rose” (Sting). Nu-mi place absolut deloc! Eu am impresia că nu i se potrivește piesa! Lui Brenciu i-a plăcut regia (au fost niște cadâne care dansau în jurul lui). Smiley zice că vrea să-l audă cântând în limba română.
 
Adrian (echipa lui Smiley) cântă „La Boheme” (Charle Aznavour). Adrian are un avantaj: este actor și știe să interpreteze un text. Îmi place momentul lui! Nu știu dacă există comentarii mai insipide decât cele ale antrenorilor!
 
Sânziana (echipa lui Moga) cântă „Give Me One Reason” (Tracy Chapman). Îmi place! Are atitudine, nerv! Sper să meargă mai departe.
 
Gata! S-a încheiat votarea!
Echipa Brenciu este prima! Așadar, publicul a votat pe Mihai Chițu! El merge mai departe.
Brenciu decide cine pleacă acasă: Florin Ilinca. Nu înțeleg decizia lui Horia….
A doua alegere a lui Horia este Georgia Dascălu. Așadar, Arpie pleacă acasă.
 
Echipa Loredana intră în platou. Publicul a ales pe… Marius Marin! Mă rog… No comment!
Loredana trimite acasă pe… Kinga, ceea ce mi se pare normal.
A doua alegere a Loredanei (ea spune că e greu de făcut, dar mie mi se pare extrem de simplu). Muneer merge mai departe! E incredibil! Îmi pare foarte rău pentru Andrei.
 
Urmează echipa Smiley. Publicul a ales pe….. Adrian Nour! Bravo, Adrian!
Smiley îl trimite acasă pe… George.
Smiley o alege pe Stela Anița. Nicoleta pleacă acasă! Sunt foarte curioasă care au fost criteriile care au stat la baza acestei decizii…
 
Seara se încheie cu echipa Moga. Publicul a votat-o pe Sânziana.
Moga o trimite acasă pe Elena.
Marius mai are de făcut o alegere… Să vedem… Îl alege pe Felix. Angelo părăsește concursul.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here