MANIPULARE, MON AMOUR

0
20

ANAF
Atac la ANAF de la Pătraru (TVR1). Abuzurile ANAF se știu, dar acum el consideră că acțiunea de la Antena Group nu e corectă. Cum să muți o televiziune în 5 zile? Ce naiv vrea să pară omul care ia bani de la săraca televiziune publică. Păi încercând s-o muți timp de 18 luni, de când ai fost poftit să pleci dintr-un sediu care nu-ți mai aparține. Tot acest tămbălău de a sări în apărarea Antenei 3 arată cât de strâmb au ajuns oamenii să gândească, urmare a unor manipulări non-stop. Nu e un atac la libertatea presei și asta o știe orice imbecil, care brusc se crede apărător al democrației, al libertății cuvântului. Senatorul Christiana Anghel n-a ratat ocazia și a mai avut un scurt show de la tribuna parlamentară. Fiind colegă de partid cu Tăriceanu, mi se pare perfect valabil. De ce să vină premierul să dea socoteală pentru așa ceva? Dacă era chemat pentru situația bebelușilor care mor în spitalele din România din cauze necunoscute, ziceam că e un motiv serios!
Radu Banciu  (B1TV)comentează și el. Textul Cameliei Voiculescu e decent și emoționant, afirmă Banciu. Și știrile Antenei 3 l-au făcut președinte pe Iohannis, susțin unii de acolo. Radu Călin Cristea de la CNA și-a permis să ia apărarea Antena Group. Banciu subliniază că nimeni n-a cenzurat Antenele. Victimizarea este pentru publicul propriu. Intervenția lui Tăriceanu e jenantă. Politicienii au sărit în apărarea Antenelor pentru că au nevoie de ele. R.B. susține că nevoia de manipulare e imensă. Prejudiciul de 60 de milioane trebuie recuperat. 10 ani de pușcărie nu s-au dat pe nimic.
Subiectul va mai dura, dar nu cred că merită mai multă atenție de atât. E rușinos că absolut toate partidele au sărit să-l cheme pe Cioloș la Senat pentru a-i cere explicații, deși se știe că acțiunile ANAF nu sunt supervizate de premier.
Stați liniștiți, A3 va emite în continuare. Gădeaciuvicăbadeaursugrecu Nu vor dispărea. La câți bani le intră din publicitate (cel mai vizionat canal de știri din țară) își pot cumpăra, închiria oricând un spațiu pentru a face presă liberă și corectă, exact ca până acum!
Iată ce am găsit pe FB:
https://www.facebook.com/112696285507153/photos/a.203638189746295.41147.112696285507153/848212211955553/?type=3&theater
 
Și un articol din Adevărul:
http://adevarul.ro/news/eveniment/ce-nu-spune-scandalul-anaf-antena-3-1_56c36f8f5ab6550cb8e0d09b/index.html
 
Și un articol din Evenimentul Zilei, semnat de Ion Cristoiu:
http://www.evz.ro/ce-se-ascunde-in-spatele-diversiunii-anaf-versus-antene-contracararea-unui-pericol-de-moarte-pentru-coruptii-din-romania-recuperarea-prejudiciilor-romania-lui-cristoiu.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here