Manu Chao susține un concert pe 25 iunie la Festivalul Plai de la Timişoara

0
18

Manu Chao, care îşi găseşte inspiraţia în cultura stradală a diferitelor ţări şi naţionalităţi, va concerta pe 25 iunie la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, în cadrul Festivalului Plai, informează organizatorii evenimentului.
Muzica multiculturală a celor de la Manu Chao este un amalgam de reggae, punk, ska, sunete descoperite şi ritmuri din jurul lumii, membrii formaţiei cântând în engleză, spaniolă, franceză, italiană şi alte limbi pe care le îmbină câteodată în aceeaşi piesă.
Manu Chao a lansat primul său album solo, intitulat „Clandestino”, în 1988, iar acesta a devenit un succes internaţional răsunător. Cel de-al doilea album al lui Manu Chao, realizat împreună cu Radio Bemba Sound System, „Próxima Estación: Esperanza”, a fost lansat în 2001 şi s-a bucurat de un succes răsunător. Au urmat „Sibérie m’était Contéee”, primul album cântat doar în limba franceză, şi „La Radiolina”, al cărui hit „Rainin’ In Paradize” a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.
Biletele  costă 75 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim  şi din cea a magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange şi Vodafone. Numărul locurilor este limitat la 5.000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here