Tarky a ajuns în finala "Britain's got talent" – VIDEO

0
105

Printr-un ciudat joc al juriului, un roman a ajuns in finala „Britain’s got talent„. Trei dintre jurati l-au respins, insa al patrulea l-a trimis direct in ultima etapa. Se numeste Cristian Spiridon, iar in tara este cunoscut drept Tarky.
Tarky a aparut pe scena concursului Britain’s Got Talent sigur pe el. Le-a spus tuturor ca nu are trac pentru ca isi doreste sa ajunga vedeta. Dar cand a inceput sa cante, juratii s-au speriat.
In mai putin de 5 secunde a primit doua X-uri adica refuzuri: de la Simon Cowell si Alesha Dixon. Inainte de terminarea primului refren a venit si al treilea refuz, de la Amanda Holden. In tot acest timp insa publicul canta impreuna cu Tarky melodia „Sex bomb” a lui Tom Jones si il aplauda. La fel si comediantul David Walliams, care a refuzat sa-l trimita acasa.  Simon n-a rezistat si i-a apasat el butonul. Insa David a facut ceea ce nu se astepta nimeni sa faca : a apasat „golden buzzer„, un buton la care juratii pot apela o singura data pentru a-l salva pe unul dintre concurentii respinsi (echivalent cu „biletul verde” de la Românii au talent). Gestul actorului l-a trimis pe Tarky direct in finala.
 
Cu cativa ani inainte, Tarky a aparut in presa din Romania, intr-un scandal in care sustinea ca a avut o relatie amoroasa cu Mihai Traistariu. In noiembrie 2008 cei doi s-au confruntat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta. Artistul a negat acuzatiile, l-a dat in judecata si a castigat procesul. Tarky trebuie sa ii plateasca lui Traistariu 25 de mii de euro daune.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here