Tarky a ajuns în finala "Britain's got talent" – VIDEO

0
60

Printr-un ciudat joc al juriului, un roman a ajuns in finala „Britain’s got talent„. Trei dintre jurati l-au respins, insa al patrulea l-a trimis direct in ultima etapa. Se numeste Cristian Spiridon, iar in tara este cunoscut drept Tarky.
Tarky a aparut pe scena concursului Britain’s Got Talent sigur pe el. Le-a spus tuturor ca nu are trac pentru ca isi doreste sa ajunga vedeta. Dar cand a inceput sa cante, juratii s-au speriat.
In mai putin de 5 secunde a primit doua X-uri adica refuzuri: de la Simon Cowell si Alesha Dixon. Inainte de terminarea primului refren a venit si al treilea refuz, de la Amanda Holden. In tot acest timp insa publicul canta impreuna cu Tarky melodia „Sex bomb” a lui Tom Jones si il aplauda. La fel si comediantul David Walliams, care a refuzat sa-l trimita acasa.  Simon n-a rezistat si i-a apasat el butonul. Insa David a facut ceea ce nu se astepta nimeni sa faca : a apasat „golden buzzer„, un buton la care juratii pot apela o singura data pentru a-l salva pe unul dintre concurentii respinsi (echivalent cu „biletul verde” de la Românii au talent). Gestul actorului l-a trimis pe Tarky direct in finala.
 
Cu cativa ani inainte, Tarky a aparut in presa din Romania, intr-un scandal in care sustinea ca a avut o relatie amoroasa cu Mihai Traistariu. In noiembrie 2008 cei doi s-au confruntat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta. Artistul a negat acuzatiile, l-a dat in judecata si a castigat procesul. Tarky trebuie sa ii plateasca lui Traistariu 25 de mii de euro daune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here