Marcel Iureş la Psihologul muzical (ediţia 634 – 22.11.2014) – AUDIO

0
153

Marcel Iures la Radio Romania Actualitati micA revenit cu drag în emisiune pentru că a ieşit pe primul loc în preferinţele ascultătorilor votanţi! Şi vă asigur, a fost un sondaj sever. Nu acordă uşor interviuri aşa că ne putem bucura şi mândri de cele 4 ore de aici! Actorul Marcel Iureş simţea că e dator cu o explicaţie pentru o absenţă anterioară (îl aşteptam pe 20 septembrie). Au fost probleme de sănătate şi e de admirat gestul artistului!
 
 
Au fost multe întrebări, dar şi multe mesaje de admiraţie pentru un actor care a jucat teatru şi film la cel mai înalt nivel. Ne-a vorbit şi despre cum a ajuns la actorie, despre foştii profesori, colegi de breaslă, despre întâlnirile cu mari vedete mondiale, mari regizori. Ne-a vorbit cu pasiune despre tânăra generaţie de actori, despre Teatrul Act, despre Teatrul Radiofonic, despre seriale tv… Printre relatări, povestiri şi-au făcut loc şi piese propuse de Marcel Iureş, printre care cele interpretate de Taxi, Barry Ryan, Led Zeppelin, The Beatles, The Rolling Stones, Maria Tănase, Aretha Franklin, Pink Floyd, Timpuri Noi ş.a.
Au rămas multe nespuse, aşa că am smuls promisiunea unei reveniri. Cum Marcel Iureş îşi dorea în tinereţe să devină psiholog, apoi a jucat rolul de psihoterapeut, a recunoscut că s-a simţit foarte bine în Studioul 31.
Top 5 Sentimental a fost unul italian. Eros Ramazzotti a fost propus de ascultători, dar numărul votanţilor n-a mai fost cel aşteptat. Primele locuri au fost ocupate de piesele 1.Cose della vita (duet cu Tina Turner), 2. Se bastasse una canzone, 3. Un altra te.
 
 
Audio:

 
 
 
Selecţia mesajelor:
Simona, metalfan: Vă salut cu drag prieteni! Mi-era dor de voi! Abia aştept să văd cu cine îmi voi petrece noaptea!! 🙂
Dan Caldaruse Regal cu Marcel Iureş…
DarkAngel: Bun venit dle Iureş!! 🙂 Dacă vă spun ceva o să vă supăraţi rău de tot pe mine?! Sper că nu… Eu nu prea merg la teatru… recunosc… Dar, a fost relativ recent un festival, a fost undeva pe la Clubul Ţăranului… Şi m-am dus cu o colegă de liceu. Cred că era prima seară a acelui festival. Am văzut o piesă… se numeşte „Absolut”. Mi-a plăcut la nebunie… eu am zis că a fost un „one-man-show”. M-am dus acasă şi i-am spus mamei: „Am văzut o piesă de teatru cu Iurie Darie. Genial a fost!!” Apoi l-am văzut pe Iurie Darie la Măruţă şi îmi spuneam: „Dar nu e actorul pe care l-am văzut eu!!” :))))))) Să mă scuzaţi, vă rog!
Ana: Eu vreau să-l întreb pe dl Iureş în ce relaţii este cu fanii? Adică… există un fan club oficial Marcel Iureş? Cum ţine legătura cu admiratorii lui? Unde putem să îi trimitem mesaje? Păstrează scrisori vechi de la fani?
Adrian, Norvegia: Mă bucur mult că am ocazia să-l ascult pe dl Iureş! Îl admir foarte mult!
Flori Roşu Buna seara! Nu stiu ce intrebare as putea sa-i pun unui ARTIST si OM complet! Doar ca n-as purta niciodata palarie in prezenta dumnealui! Felicitari pentru alegere!
Florenta Filip Buna tuturor., va ascult cu drag din Perth- Australia..o mare bucurie sa il aud pe d-nul Marcel Iures, actorul meu preferat..sanatate D-nule Andrei si Marcel Iures!!!
Maria Brandusa UN INVITAT SPECIAL ,ASTA SEARA!!! MARCEL IURES…UN ACTOR DE MARCA AL SCENEI ROMANESTI SI AL CINEMATOGRAFIEI NOASTRE!
Marilena, Madrid: Îl ador pe Marcel Iureş! Mă bucur mult că l-aţi invitat!
Lavinia Ban: Este bine ca un spectator de teatru să participe la repetiţii? Sunt binecunoscute repetiţiile cu public.
Valeriu Goiciu Buna noapte de la Tel Aviv. O incantare sa ne petrecem noaptea cu d-nul Iures. „Descrierea” facuta teatrului radiofonic m-a impresionat…Atat de sensibila si adevarata…Stiu asta de la mama mea care este nevazatoare..
Mihail Turturică Felicitari maestrului, Marcel Iures, pentru toata cariera domniei lui !
Ionela, Buc: Am fost astăzi la McDonalds… Am văzut doi tineri la masa alăturată. Erau împreună, am dedus asta pentru că la final au plecat ţinându-se de mână. Au stat la masă vreo 45 de minute, timp în care au mâncat şi au băut un suc… Şi ea şi el erau cufundaţi în telefoanele mobile, urmărind ce scriu alţii pe Facebook. I-am urmărit cu atenţie. Abia dacă s-au privit în ochi, nu şi-au vorbit deloc… Parcă erau nişte străini… Cum priveşte ACTORUL Marcel Iureş această alienare a societăţii? E mai greu să ajungi la spectatorul de astăzi?
Dana Cristescu Asta e un subiect care merita o dezbatere serioasa si profunda: in ” epoca de trista amintire” artistilor le era „ingaduit” de regim sa faca filme de arta pentru directionarea spiritului critic (al realizatorilor si spectatorilor!) intr-un produs care n-ar fi putut afecta „sistemul si masele”?
Dan Novenschi Va ascult saptaminal de la 2 la 5 de la slujba si din cind in cind si mai departe cind aveti un invitat special ca astazi. Felicitari Marcel pentru cariera superba si mult succes in continuare.
Raluca: Dacă vorbim despre Shakespeare, care este rolul dvs preferat? Există vreun rol din Shakespeare pe care v-aţi dori să-l jucaţi?
Irina, Ploieşti: Aţi jucat Hamlet? Nici nu ştiam! Aveam impresia că doar Caramitru îl joacă. :))
Boogie: Dacă vi s-ar propune să jucaţi într-un film despre viaţa unui star rock (Ozzy, Alice Cooper, Jim Morrison sau oricare altul) aţi accepta?
Cornel Mizil Dl Iures in „Pacificatorul” i-ai eclipsat pe toti ceilalti „mari” Formidabil !  Sa ne traiti cit mai mult  Am vazut filmul de cel putin 20 ori.  
Ghiţă  Prisecaru din Oneşti Bună noapte Radio RO. Act., bună să vă fie inima, noroc, şi un Weekend excelent vă urez Dvs., Invitaţilor., şi tuturor accultătorilor emis. ‘Psiholologul muzical., pe care eu o ascult cu mare drag, indiferent unde mă aflu pentru că merită. ~
Liviu  Nan, sofer de tir Ascult  această emisiune , la această oră tîrzie din noapte dar merită cînd aveţi un aşa  invitat. Acum sînt în Italia
 
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here