HOLBĂRI OCAZIONALE

0
106

Gabriel Cotabita VH2 Corina Chiriac* Am urmărit „Opriţi timpul” , emisiunea moderată de Corina Chiriac la NaţionalTV. Era o ediţie dedicată lui Gabi Cotabiţă. Secvenţe din istorie, prieteni vechi şi buni. Format ştiut de la multe alte emisiuni din ultimii 20 de ani. A venit Monica Anghel cu fiul ei de 4 ani. Neinspirată alegere. Cel mic n-a prea lăsat-o pe mama să facă nimic. Am avut duet Monica- Gabi, apoi Monica a cântat (playback) două piese şi s-a retras. A fost Mirela Fugaru, veche prietenă cu Gabi, care a povestit despre succesele comune. A fost şi Mugurel Vrabete, dar şi colegii actuali din VH2. Nu putea lipsi Ionel Tudor (cu un mesaj înregistrat)…Cu siguranţă au mai fost momente pe care le-am ratat parţial…Şcoala de dans a lui Willmark nu m-a interesat şi n-o văd legată nicicum de cariera lui Gabi, chiar dacă acum ei sunt colegi de juriu. Chestie de gusturi…E foarte bine că Naţional TV alocă spaţiu unor astfel de portrete care aveau loc firesc, obligatoriu la TVR! Felicitări, Corina!
*Am văzut o ediţie „Starea naţiei” de la TVR1. Conţinutul, prezentarea, nu au nimic original. Oricum aş privi acest presupus pamflet, n-am cum să nu observ că TVR1 jigneşte publicul cu astfel de produse la ora 9,00 dimineaţa! În loc de emisiuni fireşti, eventual ceva pentru copii, ceva educativ, relaxant, vedem un program agresiv, cu umori unidirecţionale, mimând echidistanţa. Se hrăneşte din provocarea concurenţei de la B1, Realitatea, oarecum A3…Practic nici nu contează conţinutul şi interviurile stradale care arătau că lumea ( atent selecţionată din zona rurală)  nu-şi doreşte un preşedinte protestant…contează când se dă o astfel de emisiune în reluare! E evident că St. Tănase e cel care a impus o serie de oameni care nu erau din TVR pentru a-şi face propria televiziune, pe care o visa de mic copil. Ţin minte ce supărat a fost cu ceva ani în urmă când i s-a retras propria emisiune de la TVR şi a plecat supărat la RealitateaTV. Acum plăteşte poliţe pe banii noştri! Periodic se plânge că Puterea (care l-a pus acolo) nu-l lasă să muncească! Sărmanul Tănase!
*Mădălin Voicu anunţă la A3 că nu crede că se poate face „o ciordire a puterii”!
* V. Moraru şi Decebal Rădulescu (DigiSport1) continuă campania antiSteaua. Sunt neobosiţi în acest sens. Mitică Dragomir anunţă mereu ceva rău. Vor fi anchete multe în lumea fotbalului. Greşelile din arbitraj sunt foarte multe…Steaua va fi mulţumită cu un egal în Danemarca. Liga a vândut drepturile de televiziune unui post care nu face audienţe…au observat cei din studio. Au dreptate, dar de ce n-au oferit mai mult ca să dea meciurile DigiSport?
* A revenit Ponta pe micul ecran. După o scurtă acalmie şi mimat cenuşa-n cap a sărit la gâtul „ofiţerilor acoperiţi din presă”. Zicea că după Turcescu a mai rămas şi Rareş Bogdan…Era foarte supărat pe fotografia din deplasarea în minivacanţă.
* Digi24 a arătat un reportaj foarte interesant despre Rodipet, firma care a îngropat presa scrisă prin difuzare frauduloasă şi preferenţială, bazată pe şpăgi. Eu am fost păgubit de această firmă în toţi anii cât au existat Pop Rock & Show şi apoi Vox Pop Rock.  „Agenda Vox Pop Rock” din 1996 a fost cea mai intens atinsă de măgăriile celor din Rodipet. N-au distribuit 70% din tiraj dar mie mi-au spus că nu se vinde!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here