MĂRIA SA, DRAGNEA, MAI IUBIT CA NICIODATĂ?

0
122

MĂRIA SA, DRAGNEA, MAI IUBIT CA NICIODATĂ?Inițial a fost la Realitatea Plus în emisiunea moderată de Anca Alxandrescu. Am zis că e o.k. Au lucrat împreună, omul vrea în politică. Alianța Pentru Patrie e miza lui (nu-i partidul meu). Dă lecții. Apoi a fost la B1TV cu Silviu Mânăstire. Ceva mai pe contre, dar tot cuminte și apoi citat ca un guru al politicii în vreo 5-6 emisiuni și-n toate grupajele de știri.* Azi îl văd făcând cafea acasă, pentru duduia Mititelu, care, absolut spontan, era la el acasă și-i adresa întrebări. Ne-a explicat și cum se bea cafeaua și că e mândru de cum o prepară. În eterna cămașe albă, că așa stă omul acasă.

* Sigur, n-a fost filmarea ca la Becali, cu jilț de aur și icoane, dar fondul acțiunii de PR e identic. *Nu mai există bun simț, nu mai există decență. Omul e nevinovat, e curat, a fost greșit înțeles, e un geniu al politicii. Și nu e vorba de interviuri de 5-10 minute. De la o oră în plus. Se pregătesc A3 și RomâniaTV, sau a fost și acolo și n-am prins eu? Poate și la TVR1, la Ionuț cel hirsut?

* Cert e că el n-a vrut să intre în politică. P. Roman și Videanu l-au convins. Un destin Mesianic, fără îndoială.* N-are nicio legătură cu 10 august 2018, era la mare. Totuși acuză protestatarii. El nu știe, n-are cum să se pronunțe.* Era un protest împotriva măririlor de salarii, afirmă L.D. * În rest, cu masca nevinovatului, a acuzat pe toată lumea.* Media mizerabilă din nou la datorie!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here