Monica Odagiu şi Dan Bittman la Adevărul Live: „N-am plecat cu pretenţii, să fim în topul radiourilor, dar am fost refuzaţi“

0
497

FOTO Eduard Enea, Adevărul
FOTO Eduard Enea, Adevărul

Interviu de Alexandra Constanda publicat în Adevărul
Monica Odagiu şi Dan Bittman au fost prezenţi în studioul Adevărul Live pentru a vorbi despre coaborarea lor, „Stau cu picioarele în apă rece“, piesă ce are toate şansele să devină hit-ul verii 2016. În continuare, cele mai importante declaraţii.
„Stau cu picioarele în apă rece“ este o piesă fresh, de vară, foarte veselă şi cu  un mesaj optimist. Piesa este scrisă de Dan Bittman, cel care a şi produs videoclipul, în care apare şi actorul Vasile Calofir.
„Adevărul“: Cum s-a născut piesa „Stau cu picioarele în apă rece“?
Dan Bittman: Piesa îmi suna de mult în cap. Îi scrisesem un text şi am căutat fata, că nu era o piesă de băieţi. Dar pentru că nu găseam am lăsat piesa la sertar. M-am întâlnit cu ea şi din vorbă în vorbă i-am spus că am o piesă. Ne-am întâlnit cu chitaristul de la Taxi, am mers pe un lac şi a ieşit piesa asta.
Monica Odagiu: Mi-a zis că nu mai vrea ca el să stea cu picioarele în apă rece, ci eu.
De ce ai ales-o pe Monica? Ai stat să cauţi o fată potrivită pentru piesă?
Dan Bittman: În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor. Am zis, „Hai, de ce nu?“, să facem ceva. Clipul l-am făcut într-o zi. Fosta mea producătoare de la Dănuţ SRL m-a ajutat, l-am chemat pe Vasile Calofir. Am găsit locaţia în Vama Veche la Amphora.
Monica Odagiu: Am vrut să fie natural, fresh, adevărat. Ne-am jucat la clip.
Dan Bittman: Piesa asta e o propunere, există oameni care arată şi cântă aşa. Am primit feedback bun, în mare e bine. N-am plecat cu pretenţii, să ajungem în topul radiourilor, unii ne-au refuzat, dar şi asta e o lecţie învăţată. Am oferit ceva de vară. Am avut o echipă foarte în regulă, dar şi locul era şi ofertant.
(…)
Ce se mai aude de Holograf?
Dan Bittman: Există Holograf! Dar fiecare e în concediu. O să cântăm la Festivalul Dilema Veche, o să cântăm unplugged. Sper ca lumea să nu fugă de acolo. Va fi şi Marius Baţu! S-au scris cărţi despre Holograf, dar lucrurile pot fi abordate şi din alt unghi. Eu nu vreau să scriu. Nu vreau să cada Guverne, să fie divorţuri (Râde).
Puteți citi materialul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/monica-odagiu-dan-bittman-stau-picioarele-apa-rece-adevarul-live-ora-1500-1_57a1c89f5ab6550cb870f004/index.html
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here