Medicina, un spectacol TV? Cazul doamnei doctor Flavia Groșan

0
740

Medicina, un spectacol TV? Cazul doamnei doctor Flavia GroșanDe ceva vreme, medicina se face la TV. M-aș fi bucurat ca medicii să reacționeze din timp. Să ne spună că nu e bine să ne îndopăm cu suplimente alimentare, de exemplu.

Poate că dacă o făceau, nu ajungeam să văd aseară cum o persoană publică cere cu nonșalanță ca doctorii să iasă la TV și să spună clar: „ăia care au simptomele astea să ia cutare, aia care au simptomele celelalte să se trateze cu X medicament”.

Am urmărit cu stupoare emisiunea de aseară de la Antena 3, unde a fost mare dezbatere în emisiunea lui Mihai Gâdea. În urma acestei emisiuni, s-au născut mai multe întrebări…

N-am înțeles câți oameni au fost testați, ca să știm dacă au avut sau nu Covid-19, câți s-au testat după (ca să vedem dacă au anticorpi). Pacienții ei erau testați de Covid? Apăreau în baza de date a DSP-ului?

Cum ascultă doamna doctor, la telefon, plămânii bolnavului? Până la urmă, e pneumolog… Am înțeles că face conversație la telefon dar… nu trebuie să asculți plămânii?

Spunea doamna doctor că tratează și pacienți din străinătate și că rețelete de la noi nu pot fi folosite în străinătate. Că i-a fost greu să găsească soluții pentru a le da tratament celor din alte țări. Cum a făcut să prescrie medicamente acelor oameni? Cum le-a trimis medicamentele?

În apărarea doamnei dr Flavia Groșan au venit Dana Budeanu, dr Monica Pop, dr Ion Alexei, dr Vasile Astarastoae… A fost în studio și dl doctor Țincu (singur, nu a avut nicio șansă în fața debitului verbal al celorlalți).

Aici aveți doar fragmente video, dar ne interesează opinia voastră despre acest subiect.

Puteți urmări mai jos.

Puneți în balanță ce am văzut aseară la Antena 3, cu modul dezastruos în care comunică autoritățile. A vorbit Andrei despre acest subiect aici: https://andreipartos.ro/despre-vlad-voiculescu-si-arta-non-comunicarii-16-03-2021/

 

sursa: Antena 3

Pe Facebook:

Pe Youtube:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here