Mihai Trăistariu a lansat piesa pe care mizează la Eurovision 2016 – VIDEO

0
129

Articol preluat din Adevărul.ro
Mihai Traistariu (600 x 375)Mihai Trăistariu (39 de ani) a lansat videoclipul piesei „Paradisio“, pe care mizează în Selecţia Naţională Eurovision 2016.
„Dintotdeauna am fost un fan împătimit al filmelor SF. «Paradisio» e al 21-lea videoclip din cariera mea, însă primul pe care îl ador! Când o să-l vedeţi o să vă îndrăgostiţi de el! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu în materie! Am ştiut eu de ce l-am ales“, a scris cântăreţul pe pagina de Facebook.
(…)
Mihai Trăistariu a declarat săptămâna trecută pentru „Adevărul“ că „Paradisio“ este piesa cu care poate da lovitura, în condiţiile în care totul a fost gândit special pentru acest concurs. „E o piesă ritmată, am gândit-o pe tiparul Eurovision. Intenţia mea este să câştig Eurovisionul, nu doar să particip. Vreau să merg acolo şi să iau locul I, ceea ce e foarte greu, dar nu imposibil. Şi să încerc să sparg topurile din lume. Dacă am reuşit asta cu «Tornero», înseamnă că glasul meu place străinilor, pentru că e pus în valoare aşa cum trebuie. Eu cred că piesa asta are mult mai mult potenţial, am aşteptat-o zece ani, am vorbit cu mulţi compozitori, dar până acum n-am nimerit aşa o piesă. Ori aceasta mi s-a părut bombă din prima şi am zis: asta e piesa pe care o aştept“, spune Trăistariu.
 
Trăistariu mai spune că a investit considerabil în show şi în videoclip, tema abordată fiind una actuală. „După opinia mea, am o piesă cu mari şanse să câştige. Are toate datele, vocea e spectaculoasă, am făcut şi celebrele mele octave, adică mă duc în toate direcţiile cu glasul meu. Şi piesa e comercială, are iz de hit, e uşor de fredonat, e în engleză, deci oricine înţelege cuvintele, are un sound futurist, videoclipul e unul modern. Cu extratereştri, e gândit mai SF, pentru că aşa aş vrea să fie şi show-ul. M-am gândit şi la show, se lucrează încă la costumaţii, care sunt destul de complexe. Va fi mai spectaculos, pentru că la Eurovision trebuie să iei ochii şi cu show-ul, cu spectacolul din spatele tău, pe lângă voce. Totul e foarte modern, pentru că la modă e «Avatar», «Star Wars», cele mai vândute, şi am căutat să fiu cât mai actual. Inclusiv măştile, care m-au costat o sută de milioane, machiajele sunt speciale. O să vin pe scena Eurovision cu ceva inedit. Sper să fac o treabă bună“, a mai zis el.
Articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/mihai-traistariu-lansat-piesa-mizeaza-eurovision-2016-videoclipul-sf-prezinta-un-mare-erou-cauta-fericirea-univers-video-1_56a6590237115986c6e343b0/index.html
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here