Mihai Trăistariu trezeşte Forţa pentru Eurovision 2016: „Intenţia mea este să câştig concursul. E greu, dar nu imposibil“

0
59

Mihai Traistariu (600 x 375)Articol preluat din Adevărul
Mihai Trăistariu (39 de ani) abordează o temă demnă de filmele din seria „Star Wars“ pentru piesa cu care urmează să concureze la Selecţia Naţională, punându-şi speranţele într-o clasare pe primul loc în finala de la Stockholm, de pe 14 mai.
Mihai Trăistariu este primul artist care a anunţat public că se înscrie la Selecţia Naţională a concursului Eurovision 2016. Trăistariu urmează să concureze cu piesa „Paradisio“ pentru care pregăteşte deja un videoclip futurist. După ce a obţinut locul patru în finala Eurovision 2006, cu piesa „Tornero“, Trăistariu spune că acum are „senzaţia“ că poate duce România pe primul loc cu noua lui melodie. „Se pare că întreg universul lucrează pentru a-mi îndeplini visul. Nu ştiu de ce, dar am senzaţia că eu pot aduce locul I! Hai, România!“, a scris Mihai Trăistariu pe pagina lui de Facebook.
 
Piesa „Paradisio“, o compoziţie în limba engleză, a fost realizată de Mihai Trăistariu, alături de Robby G şi Dumi Pădure. Versurile melodiei relatează o poveste de iubire în care „Paradisio“ este fiinţa supremă care l-a cucerit pe artist. Pentru a o găsi, cântăreţul explorează întregul univers, ca în final să o găsească pe planeta ei, scrie infomusic.ro. Pentru această melodie a fost filmat deja şi un videoclip, care a costat 15.000 de euro, potrivit spuselor artistului. În proiect a fost implicată o echipă de 25 de specialişti de peste hotare, care au creat un decor SF, în ton cu tematica piesei. Videoclipul va fi lansat oficial pe 25 ianuarie.
(…)
 
Alte nume posibile pentru cursa Eurovision
Un alt nume care ar urma să participe la Selecţia Naţională ar fi Nora Deneş, fostă concurentă la „Vocea României“. Nora, denumită „febleţea lui Smiley“, ar urma să participe alături de trupa Fridays, iar dacă va câştiga selecţia din România va pregăti o surpriză la Stockholm. Mai mult, o mare surpriză ar putea veni din partea sopranei Irina Baianţ, care ar putea să concureze la Selecţia Naţională, altături de Doru Todoruţ, solist al trupei Deepcentral.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/mihai-traistariu-trezeste-forta-eurovision-2016-intentia-mea-castig-concursul-e-greu-nu-imposibil-foto-1_569d1dca37115986c6a42149/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here