MINUNĂŢII, MIRĂRI, MÂRLĂNII

0
9

* S-a ales preşedintele C.O.S.R. Este Alin Petrache, fost rugbist, fost preşedinte al Federaţiei de Rugby, dar şi deputat PSD. Adică s-a depolitizat totul! Octavian Bellu nu putea fi ales, pentru că era ordin pe unitate, transmis chiar de Gabriela Szabo, o altă membră de partid, ministru PSD! Ruşinos că şi olimpismul e pătat astfel. Parcă era o regulă, o lege…dar ce mai contează. Rugby nu este nici măcar sport olimpic! Pe Bellu, pe Lipă îi cunoaşte toată omenirea. Ne izolăm prin prostie, prin politic! Ponta a mimat sprijin pentru Bellu în faza de la A3, dar atunci era o campanie pentru europarlamentarii PSD. Bellu s-a lăsat păcălit, atras în cursă şi-mi pare rău pentru el! Dar şi pentru fetiţele din lot. S-au găsit unii să „demaşte” salariile lui Bellu şi Bitang. So what? Merită mult mai mult! Da, dar au lucrat la Cotroceni, au simpatizat cu Băsescu…Murdară presă! Din păcate M. Duţă de la B1TV a comentat absolut şocant, neinformat alegerea lui Petrache, lăudându-l fără rezerve pentru faptul că a fost discret. Păi ce nevoie avea să iasă omul la dezbateri tv, odată ce decizia era luată, votul s-a executat la ordin? Duţă nu e la prima alunecare în ridicol…
* V. Ponta a trecut la trucuri subtile. A făcut mărturisiri, deşi nimeni nu l-a rugat. Cică a votat mereu cu oamenii de dreapta, că nu l-a votat pe Iliescu, dar nici pe Geoană, deşi era în staff-ul de campanie al acestuia. Trădător profesionist, cu alte cuvinte! De ce s-a confesat? Pentru a mai ciupi simpatie, voturi la toamnă de la cei care preferă dreapta. De la imbecilii care înghit o astfel de găluşcă. Nu era vot secret? L-a prins cineva la exit-poll? Nu poate oricare dintre noi să povestească mereu altceva despre propriul vot? 😉
* După ce am scris câte ceva aici pe blog despre un oarecare nevrotic care se screme de ceva ani să mimeze o revistă a presei pe la Antene, am primit mesaje dure, de ameninţare,  pe site. Expeditorii aveau adrese fabricate. Sluga lui Voiculescu şi-a pus căţeii să-mi latre la gard! În mod cert m-am speriat şi-l asigur că nu mai fac. Adevărul e că nici nu merită atenţia, pe care i-am acordat-o dintr-o scăpare…Măi Adişor, sau cum te cheamă, nu mai pierde timpul citind ce scriu eu. O fac pentru mine şi cei doi-trei prieteni ai mei. Iar dacă vrei adrese de psihiatri, îţi dau câţi doreşti, doar să-mi dai numele tău real şi ai bilet de recomandare gratuit! Sau poate au deranjat observaţiile mele privindu-i pe Turcescu, pe Băsescu , Becali, sau pe Reghe ş.a.m.d. Zău dacă mai ştiu de unde mi se trage!
* Faptul că Ponta apare aproape non-stop pe B1TV mi se pare de neînţeles. Orice spune, orice ieşire sau intrare se transmite în firect, e breaking news…Am greşit. Acum, la 17.02, a intrat premierul în Sala Palatului şi n-a făcut nicio declaraţie!!! Dar a făcut la ieşire, adică la 17,23… 😆
* Voturile nule sunt tot mai numeroase şi asta înseamnă că cetăţenii încep să-şi exprime nemulţumirea faţă de toată clasa politică, indiferent de culoare!
*Campionul alegerilor, Mircea Diaconu, n-a venit la B.E.C. Se pare că există o contestaţie (afirmă C. Antonescu)…
* Ecaterina Adronescu a candidat, a câştigat şi dintr-o dată şi-a dat seama că e mai bine acasă, aşa că s-a retras. Va pleca un tip, Negrescu (specialist în educaţie sexuală).
* Chiar au fost 600.000 de oameni pe liste suplimentare? Atunci e grav!
* Am o întrebare nevinovată: MAI INTERESEAZĂ PE CINEVA CONSTITUŢIA ROMÂNIEI? Nu era o comisie care o revizuia? Nu era Antonescu preşedintele ei? Nu trebuia să fie discutată, votată, analizată? Ce fel de Republică vom fi semiprezidenţială, parlamentară sau ce ştiu eu? Cum va fi împărţită ţara în regiuni sau rămânem cu judeţele de acum? Aţi auzit pe cineva vorbind despre aşa ceva în ultimele 3-4 luni?
* Cristoiu e în imensă eroare privind situaţia lui Octavian Bellu. Bellu n-a ştiut că Ponta vine cu lotul europarlamentarilor PSD, a fost fentat de A3. Iniţial era vorba de o discuţie la Izvorani, apoi Gâdea l-a păcălit…Vorbesc informat, nu pe surse! Păcat!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here