MIRONICĂ CU PLUS ȘI MINUS (17.10)

0
92

MIRONICĂ CU PLUS ȘI MINUS 17.10Ora Exactă cu Mironică la ProX a avut două părți contradictorii. A criticat vehement nefolosirea stadioanelor construite din bani publici, fără contribuția Federației de Rugby sau a Ministerului Apărării. Se referea, desigur, la anomalia unor jocuri la distanță de casă pentru FCSB și Rapid. A subliniat just și bizarerie financiară. Stadionul Steaua nu recuperează mai nimic din investiție și nu este deloc normal. L-a susținut pe Mironică și Adrian Porumboiu, invitat telefonic. Apoi au trecut împreună la meciul FCSB- Mioveni 3-0 afirmând ferm că penalty-ul s-a acordat eronat. Porumboiu a folosit termeni destul de duri, așa chinuit cum face el în discursurile sale. Posibil să fie așa (eu am scris pe loc că e un cadou), dar nu știu cine nu vrea VAR, noi sau unii șmecheri din fruntea fotbalului? FCSB a avut parte de 6 sau 7 lovituri de la 11 metri în acest sezon. Unde scrie că erau toate cadouri?

*Declarațiile lui M. Stoica, difuzate de Pro X, privind vaccinul, au și ele o parte de adevăr. Vaccinații netestați pot fi și ei transmițători de viruși. De ce nu se face testarea tuturor echipelor periodic? N-a precizat din banii cui! El a declarat (cum altfel, că doar n-o să-l supere pe patron) că nu s-a vaccinat, dar s-a ferit și s-a alimentat corespunzător.Nimeni nu-i oprește pe jucători să se vaccineze.

E ciudat că a uitat ce a pățit echipa anul trecut. Că nici el, nici alții n-au învățat nimic. S-a lamentat că sunt 13 jucători apți, că Ovidiu Popescu s-a accidentat la antrenamente. Păi ce fel de pregătire fac, de le pică jucătorii mereu pe minunata bază din Berceni? Tănase a declarat că nu crede că se va juca partida cu Farul.Adică nu vor fi nici 13 apți și atunci se amână meciul. Să înțeleg că ei știu dinainte cine se îmbolnăvește și mai ales când? Mirările mele duminicale!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here