MMSTOICA REVINE! 2.10

0
92

MM Stoica e din nou Manager General. Revine în funcție după ani mulți. Conferința lui de presă conține multe repere interesante, dar și multe aroganțe. Întrebările jurnaliștilor au fost multe și adesea tendențioase.*Ghencea nu e un subiect închis. Acolo a făcut performanță echipa asta, care se numea Steaua. A enumerat succesele trecute ale echipei.* Marius Lăcătuș ar fi spus că FCSB nu are ce căuta în Ghencea. Marius a fost, totuși, antrenor la FCSB. MM îl respectă și atât.

*A mai lămurit și cum a fost cu anunțata venire a unor jucători de la Astra, atunci când se pregătea meciul cu Liberec. Regulamentul de atunci al FIFA nu permitea ca un jucător să apară la trei echipe într-un sezon. Acum se poate. Jucătorii veniseră la București și au făcut și vizita medicală. La vremea respectivă jurnaliștii au zis cu totul altceva.

*Discursul lui a fost comentat la DigiSport, dar și la Pro X. E revoltător că CSA Steaua și-a adjudecat apriori stadionul nou, cum FR de Rugby pretinde că-i revine Stadionul Arcul de Triumf. Mironică și Cristi Costache au abordat corect subiectul. E vorba despre bani publici oricum a-i discuta. Ministerul Apărării Naționale e firmă privată? Armata e firma cuiva? Costache a menționat și faptul că perioada cu Viorel Păunescu la Steaua, falimentul echipei e prea repede uitată. Atunci a venit G.Becali cu banii. De ce n-au salvat echipa generalii, talpanii?* E foarte bine că G.B. a decis să nu mai iasă în public. E bine că MM se ocupă de comunicare, dar ar fi și mai bine dacă ar face-o inteligent, fără declarații sforăitoare, gen ”nu ne stă nimeni în cale” în campionat. Minimă modestie și ar scăpa de miile de înjurături de pe Facebook.* Cazul Adrian Petre încă nu e clar. Băiatul nu e bun sau e vorba de antipatii? La câți bani s-au dat pe el, se poate considera o țeapă? Acum va fi împrumutat în liga secundă din Italia. *Echipa nu are fundași centrali. Situația se perpetuează. De neînțeles că GB nu aduce meseriași pe post.

*Derbiul FCSB-Dinamo este interesant în context. Noul Dinamo spaniol plătește salarii mari, Becali a revenit de la 1.10 la salariile inițiale pentru unii jucători (le tăiase mult în perioada grea a pandemiei). Prima șansă o are Dinamo, măcar prin prisma sănătății jucătorilor. La Dinamo există antrenor, la FCSB nu nu se poate spune așa ceva. Acum echipa are manager general. Se va vedea pe teren această revenire în funcție a lui MMStoica? Ironiile nu contenesc. Până și TVR1 a titrat (2.10) ”Memeger”! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here