Noi lecții uluitoare de organizare „occidentală”

0
15

zutopia 16 augustArticol de Iulia Radu
Mi-e din ce în ce mai greu să țin pasul cu „bâlbele” celor de la D&D East Entertainment. După dezastrul „organizat” minuțios la Robbie Williams, după problemele de la Rock The City 2016 (când au „sărit” din program, fără nicio explicație, Volbeat și Twisted Sister), după nemulțumirile de la show-ul Rihannei semnalate chiar astăzi pe site, iată că D&D Eastentertainment ne pregătește încă o „surpriză”. Astăzi începe festivalul ZUTOPIA. Deși pentru prima zi de festival fusese anunțat Steve Aoki & more, pe 12 august am aflat că „& more” înseamnă doar DJ Miki Love. Brusc, în program nu a mai apărut nici Tom Odell și nici Fallulah. Fără explicații, că doar organizatorii lucrează pe „plantația” lor și nu au nicio obligație față de nimeni, nu-i așa?! După ce lumea a început să întrebe ce s-a întâmplat cu Tom Odell și Fallulah, „organizatorii” au postat pe pagina lor de Facebook un pseudo-comunicat de presă:
 

D&D East Entertainment
Comunicat
Tom Odell nu a fost anuntat ca facand parte din lineup-ul evenimentului Zutopia – Steve Aoki
Numele lui nu a fost introdus nici pe siteul oficial de ticketing Eventim.ro

Așadar, mai nou, plătitorul de bilet trebuie să verifice zilnic site-urile de bilete pentru a vedea dacă a fost scos din lista evenimentului vreunul dintre artiștii anunțați. De ce? Pentru că organizatorul este incapabil să comunice modificările din programul unui eveniment anunțat.
Afirmația organizatorului este cu atât mai șocantă cu cât pe 6 iulie citeam pe site-ul zutv.ro următoarele:

Tom Odell e cel mai nou artist confirmat la ZUTopia, după ce săptămânile trecute am mai aflat de Sela Sue, Fallulah si Oh Land. Artistul britanic va fi la a 3a treia vizită în România, după Summer Well în 2014 şi Untold Festival în 2015, şi tocmai şi-a lansat cel de-al doilea album „Wrong Crowd”. „Another Love” rămâne totuşi piesa lui de referinţă.
http://zutv.ro/news/inca-un-nume-confirmat-la-zutopia-music-festival-ghicesti-cine-e-id21649.html

Cam așa se organizează evenimentele în „universul” D&D East Entertainment…
Evident au venit și comentariile plătitorilor de bilet:
Bicfalvi Marius Si Fallulah unde e?la programu vostru nu apare…iar pe eventim da…pe afis da..PE BILETUL MEU DA!!
D&D East Entertainment „Dear Istanbul & Bucharest!! I’m really sorry to let you know that I won’t be playing at the Masstival Festivals this year with the amazing ladies Sia, Oh Land and Selah Sue. I’ve been advised against flying out at that late stage in my pregnancy and I gotta respect that. I’m so sad about it, please have me back next year!
Love Fallulah”.

Bicfalvi Marius D&D East Entertainment atunci trebuia sa aduceti alt artist..eu am bilet Diamond si nu cred ca e ok sa fim tratati in acest fel:)…pentru ca noi am platit sa ii vedem pe acesti artisti
Silvia Denisa Beizadea Fallulah a anunțat pe pagina ei pe 26 iulie ca nu mai vine..Voi de ce ne spuneți asta abia când va sare lumea în cap???? Ăsta se numește profesionalism? ?????
Anca Andreea Adriana Mi se pare de prost gust sa anuntati asa ceva intr-un comentariu atat de sec. De ce nu ati facut un comunicat oficial la momentul in care ati aflat? Poate sunt oameni care si-au luat bilete doar pentru ea! Iar pentru cati bani au platit, mi se pare corect sa gasiti un alt artist care sa compenseze cumva.
Bicfalvi Marius Cred ca ar trebui sa sunam cu totii la OPC pentru ceea ce se intampla!!!noi am dat o duzina de bani pt bilete ca sa vedem anumito artisti care nu mai vin si nici nu a anuntat echipa de management ca s-au retras!!!!
Gabriela Teodora Vătafu Şi atunci de ce Tom Odell a anunţat pe site-ul oficial şi pe pagina de Facebook că va cânta pe 15 august 2016 în Piaţa Constituţiei? Dacă nu la Zutopia, atunci în cadrul cărui eveniment?
Sorin Constantinescu Ca de obicei, când Marcel Avram și firma lui organizează ceva, apar probleme.
Marcel Feier Oameni buni, nu va asteptati la un line-up de festival cand cei de la D&D East Entertainment anunta un festival. Asa au facut si cu Rock the City, la sfarsitul lunii martie cand au anuntat headlinerii au zis ca vin cei de la Volbeat , dar apoi nimic, nu au mai raspuns la nici o intrebare, nimic, o tacere totala. Se pare ca domnii de la D&D East Entertainment au un obicei urat de a mintii oamenii cu anunturi de artisti si trupe cu care nici macar nu au avut discutii. Credeam ca doar la Rock the City a fost problema asta, dar se pare ca organizatorii acestia sunt niste tepari si pentru care doar banii conteaza fara a le pasa si de oamenii care participa la evenimentele organizate de ei. Ar trebui boicotate urmatoarele evenimente organizate de ei si sa nu le mai trebuiasca sa organizeze vreun eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here