Mona Trifu, Mike Godoroja & Blue Spirit la Psihologul muzical (ediția 746 – 14.01.2017)

0
154

Mike Godoroja & Blue Spirit la Radio RomaniaÎn prima oră ne-au vizitat Mona Mihaela Trifu și Mihai Manea Croco, cei care au creat în urmă cu 5 ani Revelionul Artiștilor. De atunci evenimentul a crescut, mai ales în interesul publicului și s-a fixat într-un spațiu generos din Capitală. Cei doi au furnizat amănunte de ultimă oră și ne-au propus o piesă a unei trupe tinere, The Groovy Bastrads (ei au cântat în deschidere pe 14.01).

Mona Mihaela Trifu si Mihai Manea Croco
Mona Mihaela Trifu si Mihai Manea Croco

Au urmat de la ora 1.00 (debutanți la Revelionul Artiștilor)  Mike Godoroja &Blue Spirit. Conform unei frumoase tradiții, Mike vine mereu cu trupa, care se schimbă, dar sună mereu foarte bine. Acum i-a avut alături pe Florentin Milcof Othello (pian, clape), Alin Păun (chitară), Dan Socheri (percuție, tobe), Tibi Duțu (bas). Componența de acum are 6 luni, dar se simte pregătirea meticuloasă. Veți afla câte ceva despre fiecare component, veți auzi piese de pe albumele precedente, de pe „Hippie cu diamante- Stihuri de blues și cântece psihedelice”, veți auzi cover-uri Led Zeppelin, discuții avizate despre blues și rockul românesc al anilor 70, despre actualitate. Prietenii emisiunii s-au bucurat de cântarea live oferită de musafiri.
 
Alte rubrici au inclus piese cu Foo Fighters, Hello, Pilot, Black Label Society, Justin Timberlake, Adriano Celentano, Michael Kiwanuka, Michel Sardou,  ș.a.
 
Aveți și un Top Noncomformist dedicată zilei de 15 ianuarie, cu piese pe versuri de Mihai Eminescu sau dedicate marelui poet. Puteți asculta piese interpretate de Mondial, Pro Musica, FFN, Nicu Alifantis, Doina și Ion Aldea Teodorovici, Alexandru Zărnescu.
 
 
Audio:

 
Selecția mesajelor (au fost peste 600!)
Othello Florentin Milcof
Othello Florentin Milcof

Lavinia Ban Mulţumesc pentru Michael Kiwanuka! Eu îl ştiu de pe o coloană sonoră a unui serial. Acum îl ascult prima dată la radio!
Simona, metalfan Bun revenit Mona Trifu!
Teddi, Londra Bun găsit! Întrebare pentru doamna Trifu: ce face Adamo?
Adrian, Norvegia Vă ascult în fiecare săptămână! Îmi place emisiunea mult!
Vladimir Vă ascult și eu! Mă aflu la Luxemburg… Uite că s-a întors roata: înainte de 89 ascultam Radio Luxembourg din București, acum sunt la Luxemburg și ascult Radio România. :))
Mihail, Cluj Bună noapte! Într-adevăr, acest Michael Kiwanuka m-a surprins plăcut!
KissArmy Bestial a sunat piesa live!
Adryan, Sydney Bun venit invitaţilor! Mi-a plăcut mult piesa cântată live!
Viorica Tantagoi Bun sosit formaţiei condusă de Mike Godoroja! Ce surpriză! Îmi plac invitaţii d-voastră! Mulțumesc!
Blue Spirit 2017
Alin Păun

Popescu Elena nu stiu ce sa-i intreb,dar imi plac invitatii dumneavoastra.
Vicky Mi-au plăcut recomandările dlui Godoroja de pe site-ul dvs. Aşa am decis să citesc Fraţii Karamazov… Încă mai încerc. 🙂 Dar piesele le-am pus pe repeat! 🙂
Nicolae Cojanu Foarte buna emisiunea psihologul muzical.Las orice program la televizor si ascult emisiunea dvs.cateva ore vineri noaptea.
Daniela Vlad ·  Va urmaresc emisiunea de ani si ani si va felicit din toata inima!!!!! La multi ani tuturor in anul nou-nout ce abia a inceput! Radio-ul e fara moarte, asta e clar si valoarea lui e incontestabila!
Maria Ca tehnică de a cânta la keyboards. Care-i diferenţa dintre Keith Emerson, John Lord şi Rick Wakeman?
Alina Dacă nu mă înşel, Jack Bruce a fost în România, iar Mike a fost implicat în acel festival. Aş vrea să-l întreb cum era artistul britanic? Era un tip comunicativ?
Harry Felicitări invitaţilor! Sună beton!
George, Los Angeles Fantastic sună! Felicitări!
Teddi, Londra Cum se explică faptul că nu există trupe tribut pentru formaţii precum Roşu şi Negru, Sfinx, Phoenix etc? De ce tinerii muzicieni români nu au simţit nevoia să aducă un tribut trupelor româneşti care au contat înainte de 89?
DarkAngel Îmi place foarte mult muzica invitaţilor! Am o întrebare pentru ei: de ce aţi ales Led Zeppelin pentru acest proiect? De ce nu BB King sau Clapton sau Peter Green sau orice alt mare exponent al blues-ului?
Dan Socheri
Dan Socheri

Cristi, Olanda O noapte de vis! Vă mulţumesc! Vă ascult din TIR, mă îndrept spre Norvegia. 🙂
Ionuţ, New Orleans Vă ascult pe Internet şi vreau să vă spun că mi-a mers la suflet această ediţie!
Nicoleta, Lyon Felicitri pentru emisiune! Gânduri bune invitaţilor! Piesele live au sunat excelent!
Cornelia, Madrid Felicitări Mike Godoroja. după această emisiune, m-am îndrăgostit de blues.
Diana, Bologna Foarte interesanţi invitaţii! Eu i-am descoperit în această noapte! 🙂
Luana Dar nu aţi putea relua topul cu Depeche? De exemplu, dacă fan clubul oficial din România face o petiţie şi cere reluarea topului, câte semnături trebuie să strângem ca să vă convingem? 🙂
Andreea Inedit topul dedicat lui Eminescu! 🙂
Teodora Dar dacă obţinem 500 de semnături la petiţie şi vă „mituim” cu două invitaţii în Golden Circle la concert, reluaţi topul? 🙂
Marius, metalfan :)))) Doar 500 sunteţi? 🙂
Patricia, Sao Paolo Păi, nu e corect! Fanii DM nu joacă cinstit! De ce să vă mituiască? Fac pariu că aşa procedează ei mereu, altfel nu-mi explic de ce sunt mereu la radio… :(((( Eu nu m-am gândit niciodată să încerc să mituiesc realizatorul emisiunii ca să facă top cu artistul meu preferat… :(((
Tibi Duțu
Tibi Duțu

Robby, Reşiţa Aşa!! Nu vă lăsaţi impresionat! Fără 2.000 de semnături nici să nu staţi de vorbă cu ei!
Mirela Să fiţi tare dle Andrei!!
Niko, Milano Ce urât!!!! Să vrei să mituieşti un om ca să îi chinuiască pe alţii… Să ştiţi că fan clubul vostru ar putea fi acuzat de terorism… V-aţi gândit câţi suferă ?!
 
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here