Monica Ghiurco, către șefa TVR, Doina Gradea: sfidați pe toată lumea și în Televiziune, și în afara ei! Incompetența dvs ne afectează direct

0
575

În ultima vreme ați reușit să-i revoltați și pe cei care mai rămăseseră pasivi în privința TVR, iar pe noi, cei din TVR, ne-ați umplut, încă o dată, de rușine”, așa își începe scrisoarea deschisă Monica Ghiurco, jurnalist al postului public și membru în Consiliul de Administrație (din partea angajaților).

Ghiurco îi adresează o scrisoare publică șefei TVR, Doina Gradea, în care îi cere demisia de la conducerea televiziunii publice. Monica Ghiurco îi reproșează Doinei Gradea pierderea drepturilor de a transmite Festivalul Enescu, dar și declinul în audiențe și decizia de a merge în delegația de la Jocurile Europene de la Minsk, în condițiile în care postul public nu are niciun jurnalist prezent acolo.

Redăm în continuare din scrisoarea Monicăi Ghiurco:

  • Pentru mine este un șoc faptul că TVR nu mai transmite Festivalul Internațional ”George Enescu”, după ce în ședința precedentă a Consiliului de Administrație ați dezmințit informația. Așadar, o falsă dezmințire și o inducere în eroare a Consiliului.
  • Incompetența dumneavoastră ne afectează direct pe noi toți. Am avut perioade mult mai grele financiar și totuși am păstrat marile evenimente la TVR, iar acum, când avem bani, pierdem pe bandă rulantă și drepturi de difuzare și evenimente și credibilitate.
  • Pentru că doar dumneavoastră aveți decizie editorială, spre deosebire de CA, ar trebui să vă asumați căderea dramatică a audiențelor determinată de ”experimentele” fără număr pe care le faceți în grila de programe și să plecați. Într-o televiziune performantă, asta s-ar fi întâmplat deja.

Puteți citi mai multe aici:

https://www.paginademedia.ro/2019/06/monica-ghiurco-catre-sefa-tvr-doina-gradea-sfidati-pe-toata-lumea-si-in-televiziune-si-in-afara-ei-incompetenta-dvs-ne-afecteaza-direct

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here