Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

0
188

Horia Brenciu revine la Vocea României, în sezonul 9 al show-ului, anunță Pro TV pe pagina oficială a emisiunii! El va intra în locul Andrei.

Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019″, notează Pro TV pe site-ul emisiunii.

Doi concurenți din echipa lui Brenciu, Julie Mayaya și Mihai Chițu, au câștigat trofeul Vocea României, iar acum Horia Brenciu se întoarce plin de emoții în show, dar gata de lupta pentru cei mai buni concurenți și cu speranța câștigării celui de-al treilea titlu.

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

Puteți citi articolul în întregime aici:

https://www.paginademedia.ro/2019/06/horia-brenciu-revine-la-vocea-romaniei-andra-iese-din-show

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here