Motley Crue au promis că nu se vor mai reuni niciodată după turneul care se va încheia anul viitor

0
11

Motley Crue au promis că nu se vor mai reuni niciodată-niciodată după ce se va încheia turneul anul viitor. Astăzi, 28 ianuarie, au susținut o conferință de presă la Los Angeles, iar la final au semnat un „acord de încetare a turneelor”. Acest act legal va intra în vigoare la sfârșitul lui 2015.
 
Toate lucrurile rele trebuie să aibă un sfârșit” – la baza afișului viitorului turneu, intitulat The Final Tour, care va demara pe 2 iulie în Michigan. „Întotdeauna ne-am imaginat că ne vom retrage în glorie. Nu ne-am dorit niciodată să cântăm în cluburi mici cu unul sau doi membri fondatori în componență. Treaba noastră împreună, ca trupă, s-a încheiat”, a declarat bateristul Tommy Lee.
Actul semnat la finalul conferinței de presă interzice trupei să mai susțină turnee după The Final Tour. După acest turneu, Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars și Tommy Lee își vor continua carierele pe cont propriu.
 
„Alte trupe s-au destrămat din cauza neînțelegerilor dintre artiști, dar în cazul de față este vorba despre o înțelegere de comun acord, fără certuri”, a declarat Doug Mark, avocatul formației.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here