NAZARETH A RĂMAS DIN NOU FĂRĂ SOLIST

0
72

Dan McCafferty & Linton Osborne - Nazareth
Dan McCafferty & Linton Osborne – Nazareth

Linton Osborne, solistul care l-a înlocuit pe Dan McCafferty, a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu mai face parte din trupa Nazareth.
 
Osborne a susținut mai multe concerte alături de Nazareth în 2014, dar spre sfârșitul anului a făcut o infecție în gât astfel încât a fost obligattrupa a fost nevoită să anuleze câteva show-uri. Săptămâna trecută, Pete Agnew a anunțat că se amână și turneul programat în aceste două luni de iarnă în Marea Britanie: „Deși starea de sănătate a lui Linton este mai bună, încă nu poate cânta așa cum trebuie”.
 
Însă, astăzi (17 ianuarie), Linton a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunță că nu mai face parte din trupa Nazareth: „Nu mai sunt membru al formației Nazareth. Pur și simplu lucrurile nu au mers nici pentru mine, nici pentru băieți. Vreau să le mulțumesc lui Pete, Jimmy & Lee pentru șansa oferită. De asemenea, vreau să îi mulțumesc lui Dan pentru încurajări și suport moral. Și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc fanilor – datorită vouă a meritat să merg pe acest drum. Sper să vă revăd la concertele mele solo. Îi urez succes celui ce îmi va lua locul în Nazareth, iar foștilor mei colegi le doresc un an excepțional”.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here