Negura Bunget canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a

0
24

Stelele Rockului Romanesc 16 aprilieNegura Bunget (Timisoara) este cu siguranta cea mai cunoscuta formatie romaneasca de muzica rock la nivel international. Stilul muzical, care a inglobat de-a lungul timpului influentele folclorului arhaic, precum si folosirea unor instrumente mai rar intalnite in muzica rock au condus la formarea unui univers muzical complex, mistic, unic in Romania. Albumul, „OM”, lansat in anul 2006, a ocupat al locul al II-lea, in topul anual al prestigioasei reviste Terrorrizer Magazine. Cel mai nou album al formatiei, intitulat „Tau”, a fost lansat in anul 2015 si face parte dintr-o viitoare trilogie, „Transilvanian Trilogy”. Cu o cariera de 20 de ani si o discografie foarte bogata, Negura Bunget vine la cea de-a doua editie a Stelelor Rock-ului Romanesc pentru a oferi un show special, asteptat cu nerabdare de rockerii romani.
Primavara aduce o mare surpriza pentru iubitorii muzicii rock din Romania: dupa doi ani, festivalul Stelele Rockului Romanesc revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti. Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premiera: pentru prima data pe aceeasi scena vor urca unele dintre cele mai importante formatii ale momentului din Romania: Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Luna Amara si Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din Romania o seara de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultator de muzica rock nu are voie sa-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru si il va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix.
Dupa o prima editie care i-a adus pe aceeasi scena pe Cristi Minculescu, Nutu Olteanu, Paul Ciuci, Lelut Vasilescu, Ovidiu Lipan Tandarica, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihaescu si multi alti artisti importanti din rock-ul autohton, de data aceasta pe scena vor urca trupele cu cea mai bogata activitate din ultimii ani.
 
 
Pentru acest eveniment s-au pus in vanzare bilete la pretul de 60 de lei. Biletele se pot achizitiona de pe www.iabilet.ro, magazinul Muzica, reteaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, statia de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe si de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay.
 
Organizator: Kompas Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here