Neil Young a lansat o nouă piesă protestatară. Ascultă aici „Who's Gonna Stand Up”

0
13

Neil Young a lansat versiunea live a unei piese noi, „Who’s Gonna Stand Up”. Prin intermediul acestei piese, Neil Young vrea să atragă atenția asupra documentarului „Under The Influence”, despre care regizorii și iubitorii de film spun că se concentrează pe impactul pe care corporațiile și multi-naționalele îl au asupra mediului și asupra politicii. Trailerul acestui documentar poate fi văzut aici!
 
Neil Young a cântat această piesă în cadrul turneului pe care l-a susținut recent, iar înregistrarea live este din timpului concertului de la New York, care a avut loc în luna ianuarie.
Pe site-ul său oficial, Neil Young a postat un link către site-ul acestui documentar și și-a îndemnat fanii să afle mai multe detalii despre acest film: „Sub pavăza democrației, corporațiile și multi-naționalele i-au cumpărat pe politicieni și scriu acum legi care ne otrăvesc planeta și distrug procesul democratic. Corporațiile au uzurpat democrația cumpărând tăcerea politicienilor. Corporațiile abuzează de resursele naturale ale Pământului care sunt vitale pentru omenire. Vă rog, oameni buni, intrați pe acest link și dați mai departe informația! Documentarul reflectă părerea mea despre ceea ce se întâmplă în lumea noastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here