Nelu Tătaru: La sfârșitul lui iulie-începutul lui august am putea reveni la o viață cvasi-normală / Din 15 iunie ne gândim să deschidem și plajele dacă lucrurile decurg normal

Articol preluat de pe site-ul HotNews

0
1120
Foto: Agerpres

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, marți, la B1 TV, că România se află pe o pantă descendentă în ceea ce privește evoluția infecțiilor cu coronavirus, iar la finalul acestei săptămâni autoritățile vor anunța cum au decurs primele două săptămâni de relaxare a restricțiilor și ce alte măsuri vor fi adoptate de la 1 iunie, a declarat marți seară la B1 TV ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. El a subliniat că deocamdată precauția trebuie să fie cuvântul de ordine, iar dacă toate regulile vor fi respectate în perioada următoare, e posibil ca de la începutul lunii august românii să revină la o viață cvasi-normală.

„E clar că suntem pe panta descendentă, avem un număr mai mic de cazuri noi, avem un număr de peste 11.000 de vindecați, din cei peste 18.000 de infectați. Avem, în acest moment, sub 200 de cazuri în terapie intensivă”, a spus ministrul Sănătății în cadrul Știrilor B1 TV, conform B1.ro.

„Dacă ne referim la relaxare, am trecut două weekenduri cu aceste măsuri de relaxare și astăzi au cam trecut cele zece zile în care gestionam urmările primului weekend, în care senzația de libertate a fost un pic exagerată. Suntem într-un moment în care, dacă păstrăm același trend, ne putem gândi, de la 1 iunie, la un al doilea set de relaxări”, a spus Nelu Tătaru.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24019002-ministrul-sanatatii-nelu-tataru-despre-ridicarea-restrictiilor.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here