Nicu Alifantis și Ada Milea, în recital la Festivalul „FREUDescu, Un Festival cu Tușă Psihanalitică” (12 – 14 mai)

0
18

Freudescu 14 maiÎn perioada 12 – 14 mai, are loc la Sala Arcub (str Lipscani nr 84 – 90) Festivalul „FREUDescu, Un Festival cu Tușă Psihanalitică”.
H.-R. Patapievici, Nicu Alifantis, Ada Milea, Cătălin Ștefănescu, Vera Șandor, Mădălina Pașol și mulți alții într-un weekend cu vernisaj, concerte, teatru, dialoguri, conferință și film.
Vineri, 12 mai, la ARCUB, str. Lipscani 84-90, la orele 18:30, începe prima ediție a festivalului „FREUDescu, Un Festival cu Tușă Psihanalitică”, singurul festival ce îmbină arta și psihanaliza. Evenimentul este organizat de Asociația pentru Sănătate, Cultură și Educație PSYMA și este realizat în parteneriat cu ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.
În prima zi vor avea loc: lansarea povestirii „Transfer” a scriitoarei Esther Freud, strănepoata lui Sigmund Freud; vernisajul „Cu gândul la FREUD” al Nadiei Ioan, directorul Muzeului Universității Naționale de Artă; dialogul despre „Sufletul dintre coperți” cu Silvia Colfescu, directorul editorial al editurii „Vremea” și Sanda Lepoiev, cunoscută psihoterapeută psihanalistă din România, și concertul de pian „Contraste” al Mădălinei Pașol.
Sâmbătă, 13 mai, va începe cu piesa de teatru „Obsesii” de Claudiu Sfirschi-Lăudat, cu Cerasela Iosifescu, în regia lui Yannis Paraskevopoulus, continuă cu conferința „Imaginea sufletului la cei doi Freud”, susținută de H.-R. Patapievici, și se va incheia cu concertul susținut de Bobo Burlăcianu si Ada Milea.
Duminică, 14 mai, va începe cu proiecția filmului „Ana, mon amour”, în regia lui Călin Peter Netzer, un fim despre dragoste și psihanaliză, urmat  de dialogul „Partea nevăzută decide totul” cu Cătălin Ștefănescu, realizatorul emisiunii „Garantat 100%” de la TVR, și Vera Șandor, una dintre cele mai mari psihanaliste din Romania, și se va încheia cu concertul susținut de Nicu Alifantis.
Programul complet al festivalului poate fi consultat pe Facebook, evenimentul FREUDescu, sau pe www.eventbook.ro, în secțiunea Festivaluri.
 
Biletele sunt disponibile pe www.eventbook.ro și în rețeaua Eventbook și sunt valabile pentru toate evenimentele din ziua pentru care au fost achiziționate. Nu se vând bilete individuale pentru fiecare eveniment.
Biletele:
12 mai, orele 18:30 – 22:00: Nadia Ioan; Silvia Colfescu și Sanda Lepoiev; Mădălina Pașol
Preț bilet: 40 RON.
13 mai, orele 18:00–22:00: Spectacol de teatru cu Cerasela Iosifescu; H.-R. Patapievici; Bobo Burlăcianu și Ada Milea
Preț bilet: 50 RON.
14 mai, orele 17:00 – 22:00: Film în regia lui Călin Peter Netzer; Cătălin Ștefănescu și Vera Șandor; Nicu Alifantis.
Preț bilet: 50 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here