Nicu Covaci la Adevărul Live

0
89

Nicu Covaci
Nicu Covaci

Interviu și articol de Florin Ghioca publicat pe site-ul Adevărul
Lider al celei mai titrate trupe rock româneşti, Nicu Covaci se pregăteşte pentru un dublu eveniment important în viaţă şi în carieră: pe 19 aprilie 2017 împlineşte 70 de ani şi 55 de ani de rock sub zodia păsării Phoenix. Evenimentul va fi marcat printr-un concert aniversar la Arenele Romane. Legendarul muzician român a fost invitat astăzi la Adevărul LIVE, într-o ediţie specială.
Pe 19 aprilie, cu ocazia zilei de naştere a liderului Nicu Covaci, se vor sărbători 55 de ani de Phoenix – o aniversare unică pe scena rock-ului românesc, o reuşită remarcabilă a unei legende cu nume predestinat.
Phoenix and friends Rock Edition va aduce pe scenă, alături de Phoenix, invitaţi speciali din zona rock-ului, muzicieni de valoare cu care formaţia a colaborat de-a lungul timpului şi care au schimbat, fiecare în felul lor, faţa muzicii româneşti: Dan Andrei Aldea, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob şi Zdub), A G Weinberger, Rareş Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivăţ şi Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihăescu şi Gabi Guriţă Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex), precum şi alţi invitaţi-surpriză.
Pe scenă la Arenele Romane va fi prezent şi Malcolm J. Lewis, celebru pentru colaborările cu artişti ca Ozzy Osbourne sau Humble Pie, iar un loc aparte în cadrul concertului va fi rezervat unor artişti foarte tineri, chitariştii Flavia Staicu şi Andrei Cerbu, amândoi în vârstă de 14 ani – care fac parte din programul de susţinere a tinerilor muzicieni desfăşurat în ultimii ani de către membrii formaţiei Phoenix.
După concertul de la Arenele Romane, partea a doua a serii va fi dedicată unui concert de tip jam-session al formaţiei Phoenix în clubul Tribute, în cadrul unui eveniment restrâns cu ocazia zilei de naştere a lui Nicu Covaci.
Puteți vedea interviul (video) aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/nicu-covaci-implineste-70-ani-legendarul-lider-trupei-phoenix-invitat-adevarul-live-ora-1400-intr-o-editie-speciala-1_58dc3a8e5ab6550cb8cd6f59/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here