NIMIC DE MEMORAT 17-19.08

0
12

question-markÎmi place să cred că rubrica trebuie să fie la zi, aşa că vă anunţ că n-au fost fapte mari, dar mijlocii tot sunt.
* Judecătorii de la Vaslui i-au condamnat pe cei 7 violatori şi i-au şi trimis după gratii imediat. Pedepsele sunt blânde şi inexplicabile.
* Mihai Tatulici a ajuns la „Te pui cu blondele” alături de Ramona Bădescu. Invitaţii lui Dan Negru! Dacă a fost Vadim, de ce nu şi Tatulici?
* V. Ponta a fost iar la DNA şi a ieşit glorios afirmând că Statul are să-i dea bani, dar îl iartă. Pe Stat. Apoi am aflat că nu e chiar aşa şi  s-a pus sechestru pe unul dintre apartamentele premierului. Ciudat caz!
* S-a vorbit despre un sondaj al unui institut de care n-am auzit, care arată că Iohannis e în cădere (dacă nu face nimic, nu-i de mirare!), iar Oprea e eroul momentului. Fireşte că şi Tăriceanu stă foarte bine. Oare cine l-a comandat?
* Adrian Severin a lansat Teoria Conspiraţiei 2015. Arestările de la noi sunt comandate de americani! Se lucrează, afirmă Severin, în tandemul FBI-DNA! E de ţinut minte, totuşi. Poate spune cineva că n-au venit americanii?
* Simona Halep a trecut de Mladenovici cu 2-1, o revanşă dorită. Sper să joace mai bine turul următor şi să prindă finala şi la Cincinatti!
* Înaintea primului joc cu Rosemborg, campioana Norvegiei, Steaua nu are drept la antrenor pe bancă nici în ţară, nici afară. Mirel Rădoi e interzis de UEFA şi curând de FRF.  Fără studii nu te poţi numi antrenor. Măcar BAC-ul să-l dea.  Echipa e răvăşită de tensiuni şi accidentări. Stilul Becali postpuşcărie e mult mai toxic decât cel dinainte. Oricare antrenor va veni, va avea o soartă cruntă!
* De la 41 de grade Celsius am sărit la 16-18 grade, fapt care ne va tulbura echilibrul şi sănătatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here