NOTIȚE DE HOLBATOR

0
32

watching tv 2 a
* Am asistat la o demonstrație că nu greșesc când afirm că tot jegul din tribunele stadioanelor e generat și inspirat de unii băieți cu gura plină din presă. Decebal Rădulescu are o fixație. Când e Becali în direct tace sau zîmbește umil, când nu mai e ,insinuează, ironizează, atacă. Mai nou face și labiolectură plus psihanaliză. Ce și cum a înjurat Aganovici când a fost schimbat, că a sunat Becali din tribună, că Reghe nnul schimba de capul lui(la câte prostii face antrenorul Stelei, mai are nevoie de telefon?) Steaua a bătut cu 2-0, dar Viitorul a arătat fotbal frumos. Despre asta puteau vorbi babele bârfitoare din diferite studiouri. * Seara de fotbal a salvat-o partida Sevilla- Barcelona 1-2. De 14 ori a bătut Barcelona. Antrenorii nu sunt rude, patronii nu sunt neamuri.
*Sâmbătă, 5 noiembrie…Accident cumplit pe A2.  60 de persoane implicate, 32 de mașini…Madam Tatoiu aberează cu energie la B1TV..
Boala farselor jucate unor pseudovedete sau vedetuțe e iar la modă la ProTv și Kanal D. Cei din urmă i-au jucat o farsă stupidă unei vietăți, Roxana, care s-a supărat așa de rău încât a aruncat tortul primit ca semn de împăcare . Simțul umorului la siliconate?
Patinaj artistic am văzut la Eurosport. Îmi era dor. Rostelekom Cup 2016.
*Fetele noastre (adică cele de la CSMB) au arătat cât de slabă e pregătirea pentru meciuri cheie. Au pierdut a doua oară de la Gyor, de data asta la scor și mai mare, deși până la pauză au arătat un handbal plăcut. Ne trebuie antrenor danez pentru asta? S-ar putea ce echipa care a luat Trofeul anul trecut să fie eliminată din grupe. Se vede că a venit la conducerea Clubului un mare specialist olimpic, Alin Petrache.
La Teo Show a fost un interviu reușit cu Gabi Cotabiță. De ziua lui. A răspuns cu grație întrebărilor.
”Sașa” Sasu este un pesedist din vechea echipă PD. Omul a avut parte de avantaje timp de decenii, deși n-a produs nimic. Acum are gura mare, îl critică pe Iohannis cu vehemență. La Ghiță TV, evident. Chiar dacă ce spune poate fi real, venind de la un astfel de personaj, doar frații de arme, alde Ciutacu, Ștefănescu, securistul Abraham ș.a, îl pot aproba, aplauda.
România a învins Cehia la tenis de masă masculin în incinta TVR. În preliminariile Euro 2017.
La Măruță a fost Mihaela Tatu și a explicat de unde are kilogramele în plus. Foarte tonică și veselă, Mihaela a arătat că mai vrea în televiziune. Obsesia proteviștilor de a speria invitații e atât de puerilă încât n-ar merge nici la o emisiune de copii.
TVR2 a transmis de la Minsk partida oficială Belarus- România. Băieții noștri au câștigat cu 26-23. Urmează partida cu Polonia.
Steaua s-a chinuit la Iași. A jucat cu om în plus aproape tot jocul de la Iași. N-a tras pe poartă, n-a făcut spectacol. A bătut cu 2-0 datorită lui Tamaș (primul gol la Steaua, primul după 7 ani în România), contestatul săptămânii. Al doilea gol e al lui Dennis Man. La DolceSport comentariile le fac Vochin și Costel Zotta(doi neiubitori de Steaua). Iași-ul a avut o bară, Steaua a pierdut un om, Ovidiu Popescu. Toșca n-a fost folosit deloc. E greu de înțeles ce vrea Reghe. Cred că nu știe nici el! Neagoe, noul antrenor a refuzat să dea mâna cu Reghe. Se vede că a lucrat cu Pițurcă. La DigiSport, Naum s-a contrat iar cu Crăciunescu. A fost fault clar la faza premergătoare golului prim, dar Naum nu vrea, deși un fost arbitru internațional i-a explicat cum se ”citește” faza. Clar, dar nu pentru R.N. Discuțiile sunt adesea jenante. Pintilii a spus foarte bine că Steaua nu are o echipă omogenă, că nu e unită. Firește că Baum n-a înțeles la ce s-a referit.
Jurnaliștii devin avocații unor echipe și este foarte grav. Dan Filoti judeca arbitrul, îl acuza, neobservând comportamentul celor de la Voluntari. Protesta unul? Erau vreo 4 care urlau. Managerul echipei afirmă acum că i s-au luat 12 puncte, că era pe locul doi, dacă erau arbitrați corect. Cred că toate echipele erau pe primele două locuri. Partea cu retragerea echipei sau folosirea juniorilor afectează televiziunile, telespectatorii! Arbitrul Kovacs a acoperit regulamentar, afirmă unul dintre ziariștii aerisiți de la DigiMatinal (1.noiembrie). Dacă arbitrul a zis ”marș de aici” atunci trebuie sancționat și el!
Emisiunea realizată de Marina Almășan la TVR2, zilnic la orele dimineții, include teme de viață, probleme ale relațiilor între sexe. Tocmai televiziunea publică să nu știe că astfel de dezbateri se fac seara, noaptea? CNA nu mai avem de multă vreme. O instituție care ar trebui desființată pentru că cheltuiește banii noștri inutil. Ce subiect am nimerit? O doamnă a trimis o scrisoare, apoi a venit să susțină subiectul (dacă nu cumva e totul scenariu). Își iubea soțul, de 6 ani încercau să facă copil, au mers la medici, au căutat soluții și n-a mers. Un prieten al soțului s-a oferit să ajute. Adică să se culce, nevinovat, cu doamna. Fără știrea soțului. Totul calculat, cu ovulația, cu tot și pac, a rămas doamna însărcinată. Ce baftă! Acum au copil de 6 ani. Dilema: să-i spună soțului adevărul? Dar copilului? Soțul ar fi devenit suspicios când a văzut o fotografie cu copilul alături de prietenul familiei. Asemănarea l-a cam pus pe gânduri, zice doamna. Și dă-i cu păreri de la invitații Liliana Levința, Bogdan Stanoevici, a doamnă psiholog, aplaudacii din gradene ș.a.m.d. Adică se dezbătea un adulter demografic ordinar. Dacă tot au fost la medici nu puteau afla care dintre cei doi avea probleme? Și dacă aveau, cum de nu s-a minunat soțul că brusc soția a rămas? Dacă își doreau așa de mult copil, există in vitro, există adopții…Atunci când cei doi se iubesc și se respectă. Să afirmi că-ți iubești soțul și să-l minți cu seninătate, să-l înșeli chiar e cam mult. Un ”menage a trois” nu e exclus, dar să știe toată lumea.
Cristina Țopescu (A3) s-a ocupat de cazul copilului cu ADHD respins de colegi, de școală.Demonstrații, greve ale elevilor…opinii ale unor doamne din teatru, film, politică…din păcate n-am ajuns la o concluzie profesionistă.
Generațiile TVR (TVR2) o emisiune binevenită, l-a avut pe Cristian Țopescu invitat, iar gazdă Andreea Marin. În studio se mai aflau Carmen Movileanu și Mircea Radu.
La un an de la Colectiv…multe dezbateri, amintiri, tristeți, neîmpliniri…acuze clare la adresa celor care trebuie să plătească. Nicio condamnare până azi! Marș tăcut, concerte, conflice între grupuri…toate posturile au acordat spații mari… Eugen Iancu a fost prea des în prim plan. E doar unul dintre părinții rămași fără copiii lor…Antena 3 -un sindicalist polițist foarte gălăgios acuză pe toată lumea, dar poliția nu are culpă? I. Ghișe e adept al teoriilor conspiraționiste. O spune el.
Tot mai des aud comentatori de handbal, fotbal, care-și uită finalurile de frază…La DigiSport mai des…
*M-a impresionat Mircea Badea!!! E un tată bun. A vorbit despre fiul său minute lungi, că tot era revista presei. Cum vede el filmulețe în engleză, cum înțelege, vorbește…Un mic geniu, ca tata!
B1TV am urmărit emisiunea susținută de  Evenimentul zilei. Alex Macoveiciuc și încă un domn. Temele sunt stabilite de gazda de ziar.Black Cube? Nu știm! Unioniștii, nu știm, Examenul medicilor?Nu știm!…subiecte fără acoperire, fără sens, dar dezbătute?
TVR60 pe TVR2 se vorbește despre cum a fost trimis Eugen Preda la Radio disciplinar. Era ”cimitirul elefanților”, zic oamenii care știu.  E lăudat Tudor Vornicu. Victor Ionescu a lucrat în ambele instituții. Nu știu ce a făcut în Radio…Ai zice că e un erou.Subiecte interesante.  Exporturi de cetățeni după 1982 când a fost vicepreședintele G. Bush…au plecat 20.000…Din 1985 TVR a avut două ore…Au vorbit și despre crainicele  trecutului, Sanda Țăranu, Delia Budeanu, Silvia Giurăscu ș.a.
*TVR era la înmormântarea lui Tudor Arghezi din 1967 transmisă live atunci. E veche tradiția transmisiilor funerare.
Cătălin Crișan s-a însurat iar. A treia oară. Nu-i mult. Am aflat de la România TV.  Să fie fericit!
* O emisiune bine structurată, consecventă este ”România, te iubesc!” ProTV a deplasat echipă pe urmele unor răniți la Colectiv. Multe cazuri teribile, cinism la nivel înalt de tip Bănicioiu, Ponta sau Piedone.
Dani (Antena1) a vorbit în două runde enorm despre selfie-urile făcute de fete, despre cum fac ele în cluburi, în mașină, cum își arată dinții…
CTP critică dur politica făcută de PNL la Digi24. Dacă au oameni noi, de ce nu i-a arătat. Gorghiu a făcut iar declarații nefericite, vorbind despre revanșe față de PSD. De parcă ar fi meci de fotbal. ” O nouă eclipsă de creier la PNL” a zis CTP.
T. Băsescu devine repetitiv și din acest motiv oarecum obositor.  A fost pe B1TV la S. Mânăstrie. S-au spus și unele date interesante, privind distrugerea capitalului românesc. Arestarea celui care a greșit (furat, delapidat, corupt) n-ar trebui urmată și de distrugerea firmei lui, pierderea locurilor de muncă, etc. E just, dar a spus-o de 10 ori. Multe țări au interes ca România să fie slăbită. S-a discutat și despre ONG-urile care generează averi frumoase pentru unii. Și despre unirea cu R. Moldova a dat explicații plauzibile.
Meci greu la Suceava, pentru Steaua. Echipa are o componență subțire de tot. Rezerve multe și vizibil nepregătite. Chitoșcă și Toșca sunt în teren, Mitrea, Popescu, Achim, Tudorie…În poartă e Niță…În min 9, Ovidiu Popescu înscrie!  Enache e în teren și pasează prost sau n-o face deloc…Aganovici joacă, iar Achim nu reușește să dea gol…Gol 1-1 în min 17…Mitrea e un idiot!  Niță are probleme…Tudorie e mereu în offside…la câte meciuri a jucat așa a făcut. E semn că inteligența nu e prietenă cu el…gol anulat pe motiv de offside, discutabil…Dan Popescu e foarte slab…tehnic, fizic…Mitrea e clar dușmanul Stelei! Face orice ca echipa să piardă…La debaterea de la pauză, Naum s-a ocupat de ironiile la adresa Stelei…Ilie Dumitrescu șușotește câte ceva, din care reiese că e nemulțumit, justificat, de lipsa de tehnicitate a unor steliști cu pretenții…ratările din 6 metri sunt uluitoare..Muniru a reușit să fie penibil de câteva ori…Aganovici înscrie și e 2-1…Muniru cred că era beat, așa se mișca în teren…A intrat Pintilii…min 76…bară pentru Steaua min 85….Denis Man a ratat singur cu portarul…apărarea Stelei e varză și azi…noroc cu ratările gazdelor! Final este 2-1 pentru Steaua!
TVR1 dă handbal intern sâmbătă la 16,00…Așa, ca să fie! Să-l mai văd și eu pe amicul George Tadici cum se ceartă cu toată lumea.  Echipa lui conduce la Cluj cu 21-16, dar e mereu nemulțumit…Zalăul are o galerie din 8 oameni, dar care se aude…Paula Vișan de la Zalău a apărat foarte bine…Altfel, nivelul jocului e de nota 6…Zalău a câștigat!
Se uită cineva la ”Te vreau lângă mine”? Kanal D insistă cu această emisiune fără conținut, vulgăruț, plictisitor…
Național Tv m-a bucurat cu Winnetou …ce dialoguri, ce vremuri, ce bătăi…
La Vorbește lumea i-am văzut pe Mihai Constantinescu și pe Simona lui. Au cântat o piesă…nouă: ”Maria”. Pe ecran scrie că relația lor e de 20 de ani!!!
*La DigiSport am cules zilnic aluzii și insinuări privind meciul Steaua- Viitorul. Băieții au o fixație. De parcă Viitorul ar fi echipa care a bătut pe toată lumea, iar cu Steaua joacă așezat, se predă. Ne mirăm de unde vine suspiciunea permanentă de blat?  Adică echipa de pe primul loc, jucând acasă face blat cu a treia clasată, doar pentru că sunt doi machedoni, patroni?
* Travel Mix, un canal agreabil și decent, am prins un frumos reportaj despre Vox Maris Grand Resort și un interviu cu Cristian Țopescu Jr. care lucrează acolo exact pe probleme de imagine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here