NU BANII SUNT PROBLEMA ÎN TVR!

0
14

tvrIndiferent cine era pus în această situație, de refuz la o dezbatere electorală, tot nedemocratic era pentru TELEVIZIUNEA PUBLICĂ, echidistantă, aflată în slujba cetățeanului.
 
”PROTEST PUBLIC
TVR 1 se aliaza cu Antena 3!
Conducerea Televiziunii Publice m-a informat in urma cu citeva minute ca a decis SA NU MA INVITE la dezbaterea electorala care va avea loc pe TVR 1 duminica, 29 mai, de la ora 21.00.
Urmind „modelul” Antena 3, TVR i-a „selectionat” ca participanti in dezbatere pe Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu.
Protestez cu tarie fata de aceasta decizie a Televiziunii Publice pe care o consider nelegala, netransparenta, ipocrita si manipulatorie. Solicit public conducerii TVR sa reintre urgent in statutul de televiziune publica, a carei datorie fata de electorat in aceasta campanie este aceea de a fi echidistanta si profesionista.
Refuz sa accept ca in anul 2016 Televiziunea Publica se intoarce la practicile editoriale din vremea regimului Adrian Nastase, aliniindu-se intr-o maniera degradanta trustului de presa al lui Dan Voiculescu.
Solicit totodata jurnalistilor onesti din Romania si organizatiilor non-guvernamentale care militeaza pentru libertatea de informare si dreptul electoratului de a alege in cunostiinta de cauza sa ia atitudine fata de aceasta maniera discretionara si condamnabila in care se comporta postul public de televiziune.

Robert Turcescu
Candidat PMP la Primaria Municipiului Bucuresti
25 mai 2016”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here