NU ÎI PASĂ DE STEAUA (23.10)

0
123

NU ÎI PASĂ DE STEAUA (23.10)Am extras două comentarii ale unui pasionat de fotbal, de pe pagina lui Sergi Lopez.Un limbaj ceva mai radical, dar mi se pare adecvat realității. Din păcate.

Gabi Zahiu

Boala avansează, nu poate decât sa se agraveze, pt ca de mult se stie ca este incurabila!
Tembelul se uita in oglinda și se mândrește ce specialist mare a devenit!
Nu exista remediu, pt ca așa cum ii scoate din echipa pe cei pe care nu ii place (ex.Compagno), așa ar elimina imediat și pe cel de pe banca, oricine ar fi, dacă ar încerca sa i se opună!
Din păcate asta e realitatea trista, jalnică, lamentabilă a Stelei!
A intrat total in ghearele unui delirant care, ignorant și inconștient, își sugruma încet, dar sigur, propria echipă și investiție!
Nebunul este imposibil de oprit, implacabil, in drumul său spre zid!
De ce merge mai departe pe un drum închis?
Pentru că este tembel și nu ii pasă de Steaua, ci doar de el, de orgoliul lui imbecil de a dovedi ca nu mai este doar cărătorul de iaurt și brânză pt fotbaliști, că a devenit un specialist respectat și in fotbal, ca in bișnița cu terenuri!
Este o boala incurabilă de care Steaua trebuie sa scape cât mai repede, dar nu prin faliment, desființare, pârjolire prin focul sacru, in care sa ardă tot trecutul sau, toți fanii și galeria sa alături de Becali! Cam asta propovăduiesc arhanghelii dreptății, care, din păcate, cântă aceeași melodie interpretată începând cu 2014, de cei care nu au trădat niciodată și au fugit din peluza sud in peștera sud, la ordinul cazărmii, fără să ajute Steaua cu nimic, ba dimpotrivă!
Dacă ești stelist este greu, imposibil, sa nu te bucuri atunci când echipa câștiga, din cauza ca un accident al istoriei și al geneticii a acaparat vremelnic Steaua!
Dacă ești stelist este imposibil sa dorești răul echipei tale, sa susții desființarea, falimentul, dispariția și începutul de la zero! Cu ce echipa, cu ce istorie, cu ce suporteri, cu ce palmares, cu ce nume? Astea sunt aberații, absurdități, similare cu cele ale primitivului din sufrageria stanei!
Este adevărat ca boala dementului se agravează cu vârsta și sd hrănește din succese, popularitate și foarte inspirata analogia cu medicina!
Dar trebuie obligatoriu completat cu impactul devastator al mediului poluat, al factorilor externi nocivi, infecțioși, contaminanți care bombardează corpul oricum bolnav (corpul Stelei bolnav de Becali)!
Modelul asta primitiv, feudal, de a conduce echipa ar fi putut fi insuficient pt a opri Steaua in 3 din cei 8 ani de seceta și atunci nu mai puteam vorbi de perioada neagra 2016-2023! In 2016 a fost coltescu cu 3 goluri anulate la Giurgiu într-un meci dd 6 puncte, plus blatul Dinamo in play-off la solicitarea galeriei câinești. In 2017 a fost raptul major cand a dăruit rejelui din ovidiu primul sau titlu de antrenor, cu cooperative, cu arbitrii, cu toate armele! In 2018 a fost celebrul penalty bătut de Gustavo la brat cu Camora in min 90! La meci egal Steaua ar fi fost campioana! In 2022 hoția incalificabila din penultima etapa cu 2 goluri din offside unul împotriva Stelei și celălalt in favoarea CeFuRa! Deci 4 titluri in 8 ani, dacă le câștigam era un bilanț f bun!
Nu îl apar pe tembelul din Pipera dar vreau sa zic ca in lipsa factorilor nocivi din exterior, o echipa mare ca Steaua , chiar bolnava, putea câștiga 4 titluri și azi aveam 3 stele mari pe tricouri, dar trăim un Românica încă sovietica, nu in România europeană!”
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here