O EMISIUNE DIN CARE AM CULES TEME IMPORTANTE (18.11)

0
81
O EMISIUNE DIN CARE AM CULES TEME IMPORTANTE (18.11)
sursă foto: Prosport

Motivația mea

De ce revin mereu la personajele toxice care dau din gură pe la emisiunile de sport? Pentru că ce spun și ce scriu unele dintre ele face rău, iar fotbalul, chiar și așa leșinat, obosit cum e al nostru, are încă mulți urmăritori. De exemplu Decebal Rădulescu a scris un articol libidinos (un fel de scrisoare către Miodrag Belodedici) cu repetate „dragul meu” (de zici că-i cuplu), dar prin care atacă FRF și atitudinea celor de acolo față de un fost mare jucător, angajat de prea mulți ani la Federație. Alambicat, cum scrie D.R., aflu că i s-ar fi făcut o mare măgărie lui Belo.

O SCRISOARE FĂRĂ ACOPERIRE PUBLICATĂ ÎN PRESĂ

În emisiunea de la DigiSport, Belo a afirmat CLAR că nu era pe listă pentru deplasarea în Lichtenstein, așa că toată scrisoarea lui Rădulescu e nulă. Nimeni nu-l obligă pe Belo să lucreze acolo, îndrăznesc să spun. De ce să-i scrii scrisoare deschisă ”dragului tău” Belo și nu către nedragul tău Burleanu?  *Apoi la DigiSport îi dă sfaturi enervante lui Gică Hagi, care spumega la telefon urmare a unui articol din minunata presă sportivă. Un neterminat (nu-i capabil să încheie nicio frază), un strâmbar veninos, joacă rolul de tată, frate, prieten al fotbaliștilor. El, Naum și alții mai mărunți, au contribuit din plin la mizeria din fotbalul românesc din ultimii 20-25 de ani.

*Hagi susține că el are un proiect pentru națională, că el militează pentru construcție, nu pentru eterna reconstrucție. Replicile lui Decebal sunt cel puțin cretine. Un singur lucru scapă din tablou. F.R.F. nu i-a propus lui Hagi să vină la loturi, să le supervizeze. Nu ajunge o revărsare de Ego rănit, de păreri, fie ele și avizate. ”Știe cineva mai bine decât mine jucătorii români în ultimii 12 ani?”.

Citește articolul publicat în Prosport aici: https://www.prosport.ro/editorial/decebal-radulescu-scrisoare-deschisa-miodrag-belodedici-19366921

F.R.F. SE AGAȚĂ DE RĂDOI, DAR NU-L CAUTĂ PE HAGI?

Același imbecil de Burebista e iritat și-l ceartă, în absență, pe Hagi că nu afirmă clar că vrea la națională. Ilie Dumitrescu și Dănciulescu îl informează cu blândețea oamenilor care știu totuși fotbal, că normal e să fie invitat, să i se propună. * Unii susțin că nu-s 28 de ani, ci vreo 32, dar ce mai contează? Generație de Aur care n-a luat nici măcar o medalie de bronz. Generație de Aur în raport cu jenele de azi? Da! Alte țări au evoluat, noi am regresat constant. Și totuși Hagi e optimist pentru 2026. Dacă proiectul lui e pus în aplicare. Cine nu vrea? De ce nu se decide lumea fotbalului să pună în fruntea FRF oameni capabili, iubitori și cunoscători de fotbal, nu șmecheri politici care în 8 ani n-au realizat aproape nimic. O semifinală la tineret și o prezență (jalnică) la J.O. de la Tokyo. Despre cea din urmă nu prea vorbește nimeni.* În rest eșecuri și tone de goluri încasate la toate loturile.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here